ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

Νυχτερινή επανόρθωση: Πιο φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα με τη δύναμη των βοτάνων

Ποιος σου κλέβει τη λάμψη από την επιδερμίδα;

Τόσο η έκθεση στις ηλιακές ακτίνες UV και στο μπλε φως των ηλεκτρονικών συσκευών χωρίς προστασία,  όσο και το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να κάνει την επιδερμίδα να δείχνει ολοένα και πιο θαμπή. Επιπλέον, το οξειδωτικό στρες που προκαλούν στα κύτταρα οι επιθέσεις των ελευθέρων ριζών, μπορεί να της χαρίσει μια κιτρινωπή χροιά, ενώ οι φτωχές lifestyle επιλογές, όπως το κάπνισμα, να δυσκολέψουν την οξυγόνωση των κυττάρων και να μειώσουν την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει τραχιά και άτονη.

Το δέρμα, εκτός από θρέψη, χρειάζεται και κυτταρική αναδόμηση – η οποία πρέπει να είναι ακόμα πιο έντονη ειδικά αν πρόκειται για ώριμη επιδερμίδα. Συμπλήρωσε την αναδόμηση των κυττάρων με προϊόντα που δρουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι λόγοι; Οι διπλάσιας ποσότητας τονωτικές «ενέσεις» στο εξωτερικό της επιδερμίδας (λιγότερες ρυτίδες) και τα πολλαπλάσια οφέλη έως το βάθος της κυτταρικής αναδόμησής της (λαμπερό και σφριγηλό πρόσωπο).

Είναι σαφές πως έχει έρθει η ώρα να ανανεώσεις τη νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης σου, ενσωματώνοντας σε αυτήν καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα, που θα της χαρίσουν νέα πνοή.

The BiPhased Night Recovery Concentrate: Η πρόταση αντιγήρανσης της επιδερμίδας από τονYves Rocher

Το 2021, τα επιστημονικά εργαστήρια του Yves Rocher έχοντας υπόψη την παγκόσμια εμπειρία κατά της γήρανσης, εστιάζει στη φάση του ύπνου, την ώρα που ο πολλαπλασιασμός των κυττάρων είναι μέγιστος.

Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα δημιουργείται το The Bi-Phased Night Recovery Concentrate. Το διφασικό ορό που η φόρμουλα του εμφανίζει μέγιστη συγκέντρωση δραστικών συστατικών κατευθείαν από το μπουμπούκι των βοτάνων όπως είναι το βοτανικό νέκταρ γνωστό για την ικανότητα αναγέννησης και βοτανικά έλαια, συμπεριλαμβανομένου του ελαίου Jojoba, γνωστό για τις ιδιότητες επανόρθωσής του.

Το τελετουργικό εφαρμογής του

Αρχικά, ανακίνησε το προϊόν. Έπειτα βάλε μερικές σταγόνες στην παλάμη του χεριού σου. Εφάρμοσε απαλά το προϊόν στο πρόσωπο και το λαιμό μόνο το βράδυ, ακολουθώντας τις γραμμές του προσώπου με φορά από κάτω προς τα πάνω και από έξω προς τα μέσα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, καθώς η επιδερμίδα δείχνει πιο ενυδατωμένη, λεία, και επαναπυκνωμένη ενώ μέρα με τη μέρα, το πρωί, η επιδερμίδα είναι πιο φωτεινή, το δέρμα είναι πιο σφριγηλό, φαίνεται αναζωογονημένο μετά από μία εβδομάδας εντατικής εφαρμογής οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται ορατά και η συνολική εικόνα του προσώπου είναι πιο φρέσκια και νεανική.