CELEBRITIESΓαρμπή – Σχοινάς: Τούς έδεσαν και τους λήστεψαν στο σπίτι τους

Γαρμπή – Σχοινάς: Τούς έδεσαν και τους λήστεψαν στο σπίτι τους

Ένοπλοι μπήκαν στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά τα ξημερώματα και υπό την απειλή όπλου τους απέσπασαν χρήματα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η ρεπόρτερ του Alpha Ηρώ Καριοφύλλη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», το ζευγάρι κοιμόταν στο σπίτι του στη Νέα Ερυθραία όταν 4 άτομα μπήκαν μέσα με καλυμμένα πρόσωπα. Τούς ξύπνησαν με βία και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο τραγουδιστής στην αστυνομία, τον έδεσαν σε μία καρέκλα και του ζητούσαν χρήματα.

Οι δράστες ήταν οπλισμένοι και σύμφωνα με τον Διονύση Σχοινά, τον απείλησαν ότι «αν δεν μας αποκαλύψεις που είναι τα χρήματα, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα». Υπό την απειλή όπλου, αναγκάστηκε να τους υποδείξει που είναι το χρηματοκιβώτιο, πήραν τα χρήματα και έφυγαν.

Άλλη εκδοχή του ρεπορτάζ, θέλει την Καίτη Γαρμπή να επέστρεφε στο σπίτι της από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και έξω από το σπίτι της τής έστησαν καρτέρι οι ληστές. Υπό την απειλή όπλου, την ανάγκασαν να τους ανοίξει το σπίτι, όπου βρισκόταν και ο Διονύσης Σχοινάς, τους έδεσαν και υπό την απειλή όπλου τους απέσπασαν τις πληροφορίες για τα χρηματοκιβώτιο. Πήραν τα χρήματα, όπως και κοσμήματα, και εξαφανίστηκαν.

Ευτυχώς, ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είναι καλά στην υγεία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS