CELEBRITIESMUSICActive 107,4: Διαχρονική μουσική, ατελείωτες μελωδίες!

Active 107,4: Διαχρονική μουσική, ατελείωτες μελωδίες!

Σε ένα καθαρά μουσικό σταθμό μεταμορφώθηκε από την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ο ACTIVE 107,4, χωρίς εκπομπές και παραγωγούς, αλλά μόνο ατελείωτη μουσική με πολύ αραιά και σύντομα διαφημιστικά διαλείμματα.

Ο ανανεωμένος ACTIVE 107,4  παίζει διαχρονικές επιτυχίες, τόσο ελληνικές όσο και ξένες, που επιτρέπουν στον ακροατή να χαλαρώνει και να ξεφεύγει από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

A1

Μεταδίδει επίσης σύντομα ειδησεογραφικά, οικονομικά και αθλητικά δελτία του ενός έως δύο λεπτών, καθώς και επιχορηγημένα ένθετα με ενδιαφέροντα θέματα.

Ο νέος ACTIVE 107,4 απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες ηλικίας 25-54 που εκτιμούν την καλή και ποιοτική μουσική.

A2

Η διαχρονική μουσική, ελληνική και ξένη που μεταδίδει ασταμάτητα, φέρει κοντά ανθρώπους από διαφορετικές ηλικίες, προτιμήσεις κι ενδιαφέροντα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία μουσικής που θα τους συντροφεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας τους.

A3

Συντονιστείτε λοιπόν μαζί με τον ανανεωμένο ACTIVE 107,4  και απολαύστε τις απεριόριστες ελληνικές και ξένες μελωδίες που μόνο αυτός ξέρει να επιλέγει για εσάς!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS