CELEBRITIESMUSICΗ P!nk μιλά για τη μάχη της με τον κορονοϊό: «Δεν έχω...

Η P!nk μιλά για τη μάχη της με τον κορονοϊό: «Δεν έχω κλάψει περισσότερο στη ζωή μου»

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε όταν προσβλήθηκε από τον κορονοϊό περιγράφει η P!nk.

Η P!nk μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

Η 40χρονη Αμερικανίδα αποκάλυψε πρόσφατα ότι η ίδιοι και ο τριών ετών γιος της Jameson εμφάνισαν συμπτώματα του COVID-19 και βρέθηκαν έπειτα θετικοί στον κορονοϊό.

Σε συζήτηση που έκανε μέσω Instagram με τη φίλη της και συγγραφέα Jen Pastiloff, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε πρώτα στο γιο της, για τον οποίο είπε ότι αρχικά ήταν «πραγματικά, πραγματικά άρρωστος» όμως τώρα «αισθάνεται καλύτερα».

«Υπήρξαν πολλές νύχτες που δεν έχω κλάψει και δεν έχω προσευχηθεί ποτέ περισσότερο στη ζωή μου», εξομολογήθηκε η P!nk. «Είναι αστείο, αλλά σε ένα σημείο θυμήθηκα πως μας υποσχέθηκαν ότι τα παιδιά μας θα ήταν καλά. Δεν είναι εγγυημένο. Δεν υπάρχει κανείς που θα είναι ασφαλής», συμπλήρωσε.

«Καταγράφω τα συμπτώματα που έχει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και τα δικά μου επίσης», είπε για το γιο της. «Τρεις εβδομάδες αργότερα, έχει ακόμα πυρετό 37,7. Ήταν αγχωτική εμπειρία και για τους δυο μας, αλλά ο Carey και η Willow ήταν απολύτως εντάξει», ανέφερε για το σύζυγό της και την οκτάχρονη κόρη της.

Όσο για εκείνους που της άσκησαν κριτική για το γεγονός ότι κατάφερε εξεταστεί άμεσα για τον COVID-19, η P!nk είπε ότι κατανοεί την ενόχληση του κόσμου.

«Κατάφερα να κάνω τεστ και καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος νευριάζει. Το καταλαβαίνω πλήρως», απάντησε.

«Έκανα δύο τεστ προτού τα εργαστήρια μπορέσουν να βγάλουν σωστά αποτελέσματα και ήμουν αρκετά τυχερή που έκανα δύο τεστ, επειδή ήμασταν και οι δύο άρρωστοι και επειδή τα πλήρωσα. Νομίζω ότι είναι πλήρης αποτυχία της κυβέρνησης που δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι τεστ», επισήμανε.

Η P!nk και ο γιος της είναι αρνητικοί τώρα στον COVID-19, όμως η υγεία τους δεν έχει επανέλθει ακόμα στην πρότερη καλή κατάστασή της και το άσθμα της τραγουδίστριας δεν βοηθά στην ανάρρωση.

«Είμαστε καλύτερα από πριν. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν σε νεφελοποιητή. Έχω πραγματικά άσχημο άσθμα, το έχω σε όλη μου τη ζωή. Ήταν πραγματικά, πραγματικά τρομακτικό, δεν θα πω ψέματα. Στην αρχή, όλα όσα ακούγαμε ήταν: “Αφορά τους 65 και άνω, όλα τα παιδιά θα είναι εντάξει”», περιέγραψε.

«Ναι, έχω άσθμα, αλλά ο Jameson, που είναι τριών, είναι εντελώς καλά», συνέχισε η P!nk.

«Ζούμε στην ύπαιθρο. Το χειρότερο πράγμα που μας επιτίθεται εδώ είναι η γύρη ή τα πούμα. Όμως (ο Jameson) ήταν πραγματικά, πραγματικά άρρωστος και ήταν τρομακτικό. Έκανε σκαμπανεβάσματα και εγώ χρησιμοποίησα νεφελοποιητές για πρώτη φορά μέσα 30 χρόνια και αυτό ήταν πραγματικά τρομακτικό για μένα».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS