CELEBRITIESMUSICMetallica: Συναυλία με τη Συμφωνική του Σαν Φρανσίσκο για τα 20 χρόνια...

Metallica: Συναυλία με τη Συμφωνική του Σαν Φρανσίσκο για τα 20 χρόνια του «S&M»

Θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο, αλλά σε αντίθεση με το αρχικό 1999, το νέο «S&M²» θα έχει στο μπάσο τον Robert Trujillo
Οι Metallica και η Συμφωνική Ορχήστρα του Σαν Φρανσίσκο ανακοίνωσαν μια συναυλία για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του θρυλικού live album τους S&M του 1999.

Το show, που μετονομάστηκε σε S&M², θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και θα είναι επίσης η πρώτη συναυλία που θα γίνει στο Chase Center, του γηπέδου του Σαν Φρανσίσκο που αποτελέσει από την επόμενη σεζόν την έδρα των πρωταθλητών του NBA, Golden State Warriors.

«Έχουμε την τιμή να συμμετάσχουμε στα εγκαίνια του Chase Center στο Σαν Φρανσίσκο για να γιορτάσουμε την εικοστή επέτειο του S&M», γράφει το συγκρότημα Instagram, λέγοντας πως ο Michael Tilson Thomas θα κατευθύνει την ορχήστρα. «Ελάτε και εσείς σε αυτό που σίγουρα θα είναι ένα πολιτιστικό ορόσημο στην ιστορία του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο.»

Η αρχική συναυλία του 1999, που έδωσαν οι Metallica μαζί με τον μακαρίτη συνθέτη Michael Kamen, ήταν το τελευταίο άλμπουμ τους με μπασίστα τον Jason Newsted.

https://www.youtube.com/watch?v=im1vsfATR_k

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS