CELEBRITIESMUSICOzzy Osbourne: «Έχω πεθάνει δύο φορές στη ζωή μου»

Ozzy Osbourne: «Έχω πεθάνει δύο φορές στη ζωή μου»

Ο πρώην τραγουδιστής των Black Sabbath είναι και πάλι υγιής και επέστρεψε να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα μετά τη μουσική. Δηλαδή ειλικρινείς και χωρίς ταμπού συνεντεύξεις.

Η πρώτη είδηση είναι ότι μετά από μια βαριά γρίπη, που τον ανάγκασε να αναβάλει την περιοδεία του, ο Ozzy Osbourne είναι τώρα πολύ καλύτερα. Τόσο, ώστε το πρώτο πράγμα που έκανε o 70χρονος πια rocker μετά την ανάρρωσή του ήταν να δώσει μια συνέντευξη στο Metal Hammer μιλώντας για το πόσο τυχερός είναι που είναι ακόμα ζωντανός.

Μιλώντας για το νοσοκομείο, όπου πέρασε λίγες εβδομάδες τον περασμένο μήνα εξαιτίας ενός θανατηφόρου συνδυασμού γρίπης και πνευμονίας, ο Ozzy θυμήθηκε τις στιγμές που δεν ήταν αρκετά νηφάλιος όπως είναι σήμερα.

«Την πρώτη φορά που προσπάθησα να αποτοξινωθώ, σίγουρα δεν σκέφτηκα «Ε! Είμαι πραγματικά καλύτερα από πριν». Αν μη τι άλλο, το έκανα αφού βρέθηκα στο πάτωμα ενός μπάνιου γεμάτο κάτουρα. Είχα απλά βαρεθεί τον εαυτό μου.»

Είναι θαύμα που είναι ακόμα ζωντανός και είναι ο ίδιος που το παραδέχεται.

«Ήταν διασκεδαστικό για λίγο, αλλά τελικά με όλες αυτές τις ουσίες κινδύνευα καθημερινά να πεθάνω. Ξέρω καλά τι να κάνω εάν θέλω ένα ποτό, ξέρω πώς να βρω ένα. Αλλά δε θέλω. Δεν πίνω πια, δεν καπνίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά … και μου αρέσει! Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έβλεπα την ημέρα που ο Ozzy Osbourne λέει ότι προτιμά να είναι καθαρός και νηφάλιος, αλλά μέχρι στιγμής, όλα καλά! Αν με ρωτούσατε πριν από χρόνια: «Πόσο πιστεύεις ότι θα ζήσεις;» Θα απαντούσα: «Θα είμαι νεκρός στα 40!»

«Η τύχη ήταν πάντα μαζί μου, με κάθε τρόπο», κατέληξε ο τραγουδιστής. «Αν διαβάζατε μια είδηση που έλεγε ότι «Ο Ozzy Osbourne βρέθηκε νεκρός στην αίθουσα του ξενοδοχείου», δεν θα λέγατε « Ω, στ’ αλήθεια;» αλλά θα λέγατε «Ναι, βέβαια!» […] Έπεσα από ασανσέρ και παράθυρα . Έσπασα το λαιμό μου με μια γουρούνα. Υπήρξε μια στιγμή στη ζωή μου όταν πέθανα δύο φορές στον δρόμο για νοσοκομείο. Ίσως είμαι ανυπόφορος.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS