ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICSuper Bowl: Jennifer Lopez και Shakira θα εμφανιστούν στο σόου του ημιχρόνου

Super Bowl: Jennifer Lopez και Shakira θα εμφανιστούν στο σόου του ημιχρόνου

Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι η Τζένιφερ Λόπεζ είχε ξεκινήσει συζητήσεις με την τηλεοπτική παραγωγή του Super Bowl για να δώσει το περίφημο σόου του ημιχρόνου. Δεν χρειάστηκε να γίνει σίριαλ η φάση και πολύ γρήγορα έδωσαν τα χέρια. Μόνο που υπήρξε ένα ακόμα μεγαλύτερο δέλεαρ για την JLo ώστε να δεχτεί.

Η παρουσία της Σακίρα μαζί της επί σκηνής έδινε ένα ακόμα πιο ισχυρό μήνυμα. Δύο δυναμικές και επιτυχημένες γυναίκες που προέρχονται από χώρες που η σημερινή Αμερική τις στοχοποιεί για τους πρόσφυγες που συρρέουν από αυτές, δύο Λατίνες που θα δώσουν το μήνυμα της ελευθερίας και του girl power. Αυτό το κάδρο δεν είναι κάτι που μπορεί να το αρνηθεί εύκολα η Λόπεζ.

Ειδικά σε μια περίοδο της ζωής της που ηγείται διαρκώς, που διεκδικεί πράγματα και που ετοιμάζεται για την υποκριτική της καταξίωση με την ενδεχόμενη υποψηφιότητά της για τα Όσκαρ.

Όπως ανακοινώθηκε, Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα θα εμφανιστούν στις 2 Φεβρουαρίου στη μεγάλη σκηνή του Hard Rock Stadium στο Miami Gardens της Φλόριντα για το halftime show στο Super Bowl και στις πρώτες τους δηλώσεις εξέφρασαν τον μέγιστο ενθουσιασμό κι ανυπομονησία. Άλλωστε, είναι η πρώτη φορά και για τις δύο και μάλιστα στη συμπλήρωση 100 ετών για το Super Bowl.

«Από τότε που είδα τη Νταϊάνα Ρος να πετάει στον ουρανό, ονειρευόμουν να εμφανιστώ στο Super Bowl. Και τώρα έγινε ακόμα πιο σπέσιαλ, όχι μόνο γιατί συμπληρώνει 100 χρόνια, αλλά γιατί θα εμφανιστώ και με μια φίλη μου Λατίνα. Θα δείξουμε στην μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου τι μπορούμε να κάνουμε εμείς τα κορίτσια» ανέφερε η JLo σε επίσημη δήλωσή της.

Από την άλλη, η Σακίρα έκανε το ακόλουθο tweet.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS