ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZ4+1 Γνωστές Κύπριες αποκαλύπτουν τι θα φορέσουν στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

4+1 Γνωστές Κύπριες αποκαλύπτουν τι θα φορέσουν στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Της Μικαέλλας Μικελλίδου

Οι μέρες πλησιάζουν για το new year’s eve και ήδη έχουμε ανανεώσει τις γιορτινές μας γκαρνταρόμπες με λαμπέρα κομμάτια.

Δαντέλα, διαφάνεια, φτερά, παγιέτες, είναι μόνο μερικά από τα υλικά που μπορούν να δώσουν λάμψη, όπως απαιτεί αυτή η γιορτινή μέρα.

Το κόκκινο και το χρυσό είναι αναμφίβολα τα πιο γιορτινά χρώματα που θα αναδείξουν τα σύνολά μας επιτυγάνοντας έτσι μια glam-chic εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα νυφικά που φόρεσαν γνωστές Κύπριες μέσα στο 2017! (εικόνες)

Θα κινηθεί άραγε στις ίδιες επιλογές και η κυπριακή showbiz; Ποιο φόρεμα θα επιλέξουν γνωστές Κύπριες που ξεχωρίζουν για το στιλ τους; Ποιο χρώμα θα φορέσουν; Προτιμούν κάτι απλό ή κάτι εκθαμβωτικό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιες γνωστές Κύπριες φόρεσαν το ίδιο glam blazer; (εικόνες)

4+1 Κύπριες αποκαλύπτουν στο Like.com.cy τις γιορτινές επιλογές τους:

1. Βασιλική Χατζηαδάμου

Προτιμά την απλότητα και τη λιτότητα. Έτσι ένα απλο μαύρο φόρεμα είναι πάντα κλασικό και διαχρονικό, καθώς μπορεί να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, χωρίς υπερβολές και πολλά bling bling.

View this post on Instagram

Τωρα στη Μουσικη σκηνη red

A post shared by Vasiliki Hadjiadamou (@vasilikihadjiadamou) on

2.Χαριτίνη Ηλιάδου

«Η αλήθεια είναι πως μόνο με το άκουσμα της Παραμονής σου έρχεται ταυτόχρονα στο μυαλό η λάμψη. Έτσι και φέτος θα επιλέξω κάτι σε παγέτα ή shinny ύφασμα σε μαύρο ή χρυσό παλ. Το έχω αφήσει ελεύθερο στην eleana suitcase για να αυτοσχεδιάσει πάλι, γιατί με ξέρει καλά».

3. Ανδρεάννα Φραγκούδη

«Το τι θα φορέσω… το αποφασίζω πάντα τελευταία στιγμή! Αλλά, το φαντάζομαι κάπως έτσι… εναλλακτικό, μίνι με χρυσές λεπτομέρειες».

4. Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη

Στους ίδιους χρωματικούς τόνους θα κινηθεί και η Θέλξια Βαλέρια, επιλέγοντας το παρακάτω φόρεμα που βλέπουμε στη φωτογραφία, με το μαύρο και το χρυσό να επικρατεί.

5.Μύριαμ Γεροκώστα

Η Μύριαμ θα προτίμησει μια πιο girly εμφάνιση, αλλα με αρκετό glitter και στρας. Το little gold dress είναι η αγαπημένη της επιλογή για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS