CELEBRITIESSHOWBIZΑγάπη για πάντα - Happy father's day

Αγάπη για πάντα – Happy father’s day

Ta celio (γιορτάζουν) τη γιορτή του πατέρα με 4 γνωστούς μπαμπάδες και τα παιδιά τους

 

ΤΕΥΚΡΟΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ, Μουσικός, Οδυσσέας Νεοκλέους, 1,5 χρονών
«Η λέξη “πατέρας” για μένα εμπεριέχει συναισθήματα τα οποία δεν μπορεί να αντιληφθεί ή να νιώσει κάποιος, αν δεν κρατήσει στην αγκαλιά του το δικό του μωρό και να κοιτάξει μέσα στα αθώα μάτια του. Βέβαια, πατέρας γίνεσαι, όχι μόνο με τη γέννηση του παιδιού σου, αλλά και από τις μετέπειτα ενέργειές σου. Ο πατέρας είναι ένα σύμβολο για το παιδί, ένα σύμβολο που πρέπει να παλεύει καθημερινά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του. Υπάρχουν στιγμές χαραγμένες τόσο βαθιά στη δική μου μνήμη, που δεν πρόκειται να ξεθωριάσουν με το πέρασμα του χρόνου. Στιγμές όπως η πρώτη φορά που τον κράτησα στην αγκαλιά μου, το πρώτο του γέλιο, το πρώτο του φιλί, η πρώτη του φορά που με φώναξε… μπαμπά. Αυτό που με συνδέει με τον Οδυσσέα, αν και είναι πολύ νωρίς, είναι το γεγονός ότι φαίνεται να τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική, καθώς του αρέσει να έρχεται στο γραφείο μου και να πειραματίζεται με την κιθάρα και το πιάνο μου. Η συμβουλή και η ευχή που θα του έδινα είναι να είναι πάντα ο εαυτός του όταν μεγαλώσει και να ενεργεί πάντα με γνώμονα την καρδιά του. Η ζωή είναι πολύ μικρή και να κάνει πάντα αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο».

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, Ηθοποιός, Σοφοκλής Σοφοκλέους, 2,5 χρόνων
«Ως πατέρας του Σοφοκλή ζω μια πρωτόγνωρη ευτυχία. Από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μου κατάλαβα τι σημαίνει αυτό που λένε όλοι, “νιώθω ολοκληρωμένος”. Ένιωσα το αίσθημα της ευθύνης που έχω ως πατέρας απέναντί του, αλλά και μια δύναμη ταυτόχρονα, θέλοντας να τον προστατεύσω με τη ζωή μου. Η σημαντικότερη στιγμή που έζησα μέχρι τώρα με τον Σοφοκλή, είναι η πρώτη φορά που τον αντίκρυσα όταν γεννήθηκε. Νομίζω δεν έχω συγκλονιστεί περισσότερο στη ζωή μου και δεν ξεχνάω ποτέ το συναίσθημα αυτό. Κάθε στιγμή μας μαζί θέλω να είναι σημαντική και όποτε μπορώ, ψάχνω τρόπους τώρα που είναι μικρός, να κάνουμε πράγματα χαρούμενα, γεμάτα “τρέλα”, που θα θυμάται και αργότερα στη ζωή του. Χαίρομαι πολύ που μπορώ να πω ότι με το γιο μου μοιάζουμε, όχι μόνο εξωτερικά αλλά μας συνδέει η αγάπη και η τρέλα για ζωή. Η συμβουλή και η ευχή μου σε αυτόν θα ήταν, να ζήσει ευτυχισμένος τη ζωή που θα επιλέξει ο ίδιος να κάνει και να ακολουθήσει τα όνειρά του μέχρι το τέρμα».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΧΑΛΛΕΚΙΔΗΣ, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Classic Physique, Σεσίλια Μαχαλλεκίδη, 2,5 χρονών
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που άκουσα τη γυναίκα μου, τη Μικαέλλα, να μου ανακοινώνει για πρώτη φορά ότι είναι έγκυος. Την ημέρα που γεννήθηκε η Σεσίλια και η ώρα που την κράτησα στην αγκαλιά μου ήταν καθοριστική στιγμή. Θυμάμαι ένα αίσθημα φόβου, αλλά και αδρεναλίνης, για το καινούριο και μια απέραντη αγάπη να με κατακλύζει γι’ αυτό το πλάσμα που κρατούσα στην αγκαλιά μου. Η ευθύνη για να προστατεύεις τον εαυτό σου έρχεται δεύτερη και ξαφνικά το μόνο που έχει σημασία είναι το μωρό που γεννήθηκε. Της αρέσει να την κρατάω από το χέρι για να πάμε βόλτα, της αρέσει να κάνει τα “γλυκά ματάκια” όταν της το ζητήσω. Αυτό που με συνδέει με την κόρη μου, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις εύκολα, απλά να πω ότι φαίνεται να μου έχει ιδιαίτερη αδυναμία και εγώ το ίδιο αυτής! Η συμβουλή και η ευχή που θα της έδινα είναι να έχει τη δική της άποψη όταν θα μεγαλώσει και με σεβασμό πάντα προς τους άλλους να ενεργεί με βάση αυτό που της λέει η καρδιά της».

 

ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ, Διευθυντής Μάρκετινγκ σε ιδιωτική εταιρία, Χρήστος Πατσαλίδης, 4,5 χρόνων.
«Θα μπορούσα να μιλώ για ώρες για το τι εστί πατέρας. Πιστεύω ότι είναι η ευκαιρία ενός άντρα να γίνει ξανά παιδί και να ζωντανέψει η ψυχή του. Τα παιδιά μου βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου, έτσι ως πατέρας έχω την υποχρέωση να βλέπουν έναν ευτυχισμένο κόσμο. Η Άννα και ο Χρήστος μου γεννηθήκαν την ίδια ημερομηνία με τέσσερα χρόνια διαφορά. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου την παρέλαβε με τούρτα ο γιος μου. Ήταν κάτι πολύ συγκινητικό. Αυτό που με συνδέει με τον γιο μου είναι τα πάντα που ζούμε μαζί καθημερινά, κάθε στιγμή, και φροντίζω να είναι όλα καλά στη ζωή μου για να χαρίζω και στους δύο μόνο ευτυχισμένες στιγμές. Η συμβουλή που θα ήθελα να δώσω στον Χρήστο είναι να αγαπά πρώτα απ’ όλα και να σέβεται τον εαυτό του, αλλά και να σκέφτεται τους γύρω του. Δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτή τη ζωή και πρέπει να σεβόμαστε και τους άλλους. Θα ήθελα να ζήσει ευτυχισμένος τη ζωή του κάνοντας τις δικές του επιλογές και να μπορέσει να εκπληρώσει τα όνειρά του».

Ο Τεύκρος Νεοκλέους, ο Γιώργος Μαχαλλεκίδης, ο Ανδρέας Πατσαλίδης και ο Μιχάλης Σοφοκλέους είναι ντυμένοι με δημιουργίες Celio και τα παιδιά τους είναι ντυμένα με δημιουργίες από τα Marks & Spencer.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS