CELEBRITIESSHOWBIZAmal Clooney: Η πρώτη συνέντευξή μετά τις φήμες χωρισμού με τον George...

Amal Clooney: Η πρώτη συνέντευξή μετά τις φήμες χωρισμού με τον George Clooney

Aπό τότε που ο George Clooney ανέφερε σε δηλώσεις του πως έχει να δει τα παιδιά του 200 μέρες, τα δημοσιεύματα έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν για πιθανό χωρισμό με την Amal.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, το ζευγάρι φαίνεται ότι δεν θέλει να πάρει διαζύγιο και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να λειτουργήσει η μεταξύ τους σχέση χωρίς να επηρεαστούν τα παιδιά. Προς το παρόν, σύμφωνα, με δημοσιεύματα η Alexander και Ella μένουν με την μητέρα τους.

Η Amal μίλησε πρόσφατα στην εφημερίδα The Guardian, ωστόσο δεν αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει με τον Clooney. Αντίθετα μίλησε για ένα θέμα που την απασχολεί ιδιαίτερα και αφορά στην ελευθερία του λόγου των δημοσιογράφων: «Κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται για τους δημοσιογράφους από αυταρχικούς ηγέτες έχουν εμπνευστεί από τη γλώσσα που έχει χρησιμοποιήσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ» είπε χαρακτηριστικά για τον Donald Trump.

Στη συνέχεια δήλωσε πως αποσκοπεί στο να βρεθούν λύσεις έτσι ώστε οι εκπρόσωποι του Τύπου για να μη φυλακίζονται ή στοχοποιούνται: «Αν οι παγκόσμιοι ηγέτες ενώνονται για να βρουν τρόπους να φιμώσουν τον Τύπο δεν πρέπει κι εμείς ως συνήγοροι των δημοσιογράφων να κάνουμε το ίδιο;» πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS