CELEBRITIESSHOWBIZΑνδρεάνα και Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη γιορτάζουν με τους δίδυμους μπαμπάδες τους (εικόνες)

Ανδρεάνα και Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη γιορτάζουν με τους δίδυμους μπαμπάδες τους (εικόνες)

Είναι ξαδέλφες, φίλες κολλητές και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον ίδιο χώρο. Έχουν μάθει από μικρές να μοιράζονται τα πάντα και αυτό εξακολουθούν να κάνουν μέχρι και σήμερα.

Κάποτε σε συνέντευξη τους στο περιοδικό HELLO! είχαν δηλώσει: «Έχουμε μεγαλώσει σαν αδελφές, καμιά από τις δυο δεν έχει άλλη αδελφή. Μόνο αν γνωρίσετε την οικογένειά μας θα καταλάβετε πώς είναι να λειτουργούμε σαν να έχουμε από δυο μαμάδες, δυο μπαμπάδες και άλλα δύο αδέλφια. Έχουμε μάθει να τα κάνουμε όλα μαζί…».

View this post on Instagram

The two of us 👯 #theponytails

A post shared by A N D R E A N A FRANGOUDES (@andreanafrangoudes) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιους είδαμε στο Fashion brunch της First Boutique;

Ο λόγος για την Ανδρεάνα και τη Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, οι οποίες είναι πρώτες ξαδέλφες από δίδυμους πατέρες και έχουν μεγαλώσει μαζί σαν μια οικογένεια.

Τη Δευτέρα οι μπαμπάδες τους είχαν τα γενέθλιά τους και έσβησαν 50 κεράκια και φυσικά τα γιόρτασαν μαζί με τις αγαπημένες τους κορούλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα δερμάτινα είναι στη μόδα – Πώς τα φόρεσαν γνωστές Κύπριες; (εικόνες)

Η Ανδρεάνα Φραγκούδη αποτύπωσε την εορταστική στιγμή στον φωτογραφικό φακό και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. «Αισθάνομαι ευλογημένη που έχω δυο πατέρες! Χρόνια πολλά στους δίδυμούς μας!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

View this post on Instagram

Ponies 🖤

A post shared by A N D R E A N A FRANGOUDES (@andreanafrangoudes) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS