CELEBRITIESSHOWBIZΑνδρέας Μικρούτσικος: Καταδίκασε την ΕΡΤ για το 4άρι στην Κύπρο – «Σαν...

Ανδρέας Μικρούτσικος: Καταδίκασε την ΕΡΤ για το 4άρι στην Κύπρο – «Σαν να θέλει να συνεχίσει τη λαθολογία. Ήμαρτον!» (vid)

Ένα 4άρι που δεν περίμενε κανείς

Τον πλέον καθ΄ύλην αρμόδιο για να συζητήσουν τα highlights αλλά και τα παρελειπόμενα της χθεσινής Eurovision φιλοξένησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στον μεγάλο τελικό ενώ εξαπέλυσε «πυρά» του προς την ΕΡΤ για το 4άρι στην Κύπρο που έγινε λαβή αρνητικής κριτικής και στα social media.

«Η Κύπρος άξιζε να έιναι στη 10άδα αν όχι στην 5άδα. Ένα όμορφο αγόρι απλά ντυμένος όχι καρναβάλι με φωνάρα και με ένα κομμάτι πιασάρικο».

«Έχουμε συνηθίσει η Κύπρος να δίνει 12άρια σε εμάς και εμείς στους Κύπριους. Είναι εθιμικό δίκαιο, δεν το κάνουμε μόνο εμείς. Αφού υπάρχει αυτό το γεωπολιτικό σε ένα πολύ καλό κομμάτι το καταδικάζεις με 4; Εγώ όταν πήγα με την “Άνοιξη” το έχω παράπονο και βγαίνει η Κύπρος και δίνει 10 όταν έχει δώσει σε κουτσά άλογα 12. Σήμερα σε μία Κύπρο που βγήκε με αέρα κόντρα στα λάθη τα δικά μας σαν να θέλει να συνεχίσει τη λαθολογία η ΕΡΤ, είναι άδικο όταν δίνουν 12άρι στο Βέλγιο. Ήμαρτον».

«Επειδή στην ΕΡΤ η σκιά του Βίκτωρα βαραίνει το είδα και στην ανακοίνωση της ΕΡΤ ότι «εμείς δεν καταστρέψαμε το παιδί”. Το έχετε καταστρέψει. Ένας έφηβος που τρώει τέτοια κατακραυγή, γιατί δεν έχει τα προσόντα, δεν είχε τραγούδι, άρα είναι ακραιφνώς δικιά σας επιλογή και αυτή η επιλογή πέφτει κάτω».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS