CELEBRITIESSHOWBIZΑντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους!

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους!

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Σίγουρα θα είναι το γεγονός της χρονιάς! Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα έλθουν εις γάμου κοινωνίαν στις 15 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα και όχι στη Μύκονο, και συγκεκριμένα στην κατοικία του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, η οποία βρίσκεται σ’ ένα υπέροχο κτήμα στη Βαρυμπόμπη.

Ήδη οι καλεσμένοι –αυστηρά 200– έχουν λάβει ψηφιακά ένα «save the date» που αναγράφει μόνο την ημερομηνία του γάμου (15/09/2018), χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, προφανώς για να μη διαρρεύσει η ακριβής τοποθεσία. Κουμπάροι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο Κώστας Πηλαδάκης και η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ δεν αποκλείεται στον ίδιο ρόλο να δούμε και τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει, με την Υβόννη Μπόσνιακ να σχεδιάζει η ίδια το νυφικό της, ενώ ο Αντώνης Ρέμος θα επιλέξει γαμπριάτικο κοστούμι από οίκο της Ιταλίας. Το catering της γαμήλιας δεξίωσης έχει αναλάβει η Αίγλη Ζαππείου, ενώ τη γενικότερη επίβλεψη θα έχει ο pr manager και φίλος του ζευγαριού, Γιώργος Ντάβλας. Φυσικά, σημαίνοντα ρόλο θα έχει η τρεισίμισι ετών κορούλα τους, Ελένη. Πριν από μερικές ημέρες οι μελλόνυμφοι εθεάθησαν στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βουκουρεστίου, όπου βρίσκεται το κοσμηματοπωλείο «Kessaris», και ο ίδιος ο Κώστας Καίσαρης τους βοήθησε να επιλέξουν τις βέρες τους.

Όπως όλα δείχνουν, θα αρκεστούν σε ελάχιστες ημέρες διακοπών, στην εξοχική τους κατοικία στη Μύκονο, καθώς ο Αντώνης Ρέμος έχει προγραμματισμένες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, στις οποίες θα τον ακολουθήσει και η αγαπημένη του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS