CELEBRITIESSHOWBIZΆντρη Δανιήλ: Η αρχισυντάκρια του Active αποκαλύπτει γιατί έφυγε από το Plus...

Άντρη Δανιήλ: Η αρχισυντάκρια του Active αποκαλύπτει γιατί έφυγε από το Plus Tv

Με τον νέο ραδιοφωνικό σταθμό Active 107.4 και 102.5, που ήρθε να ενισχύσει δυναμικά το χώρο της ενημέρωσης και να απευθυνθεί σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, έδωσε τα χέρια η Άντρη Δανιήλ μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Plus TV.

H αρχισυντάκτρια της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ατζέντα» (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 12:00 μέχρι και τις 14:00), εκμαιεύει τις απαντήσεις στις πιο δύσκολες ερωτήσεις, από πολιτικά πρόσωπα, αλλά και αρμοδίους σε κέντρα λήψης αποφάσεων.

Μιλώντας στο περιοδικό Tv Μανία για το νέο επαγγελματικό βήμα της, η Άντρη Δανιήλ αποκάλυψε τους λόγους πίσω από το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με το Plus TV.

Ερωτώμενη εάν η συνεργασία με το Plus Tv τής άφησε πικρή γεύση ανέφερε:

«Πικρή γεύση με το διοικητικό κομμάτι του καναλιού που αποδείχθηκε, επιεικώς θα το πω, προβληματικό. Οι προσδοκίες και τα μεγαλεπήβολα σχέδια που προτάχθηκαν προκειμένου κάποιοι άνθρωποι να εγκαταλείψουν την καριέρα τους, αποδείχθηκαν άνθρακας. Πέντε μήνες όμως αν και λίγοι, με έμαθαν πολλά. Κυρίως στο ότι βρέθηκα σε μια θέση Διεύθυνσης Ειδήσεων και είχα την τιμή να συνεργαστώ με εκλεκτούς συναδέλφους, με τους οποίους δεθήκαμε σαν γροθιά για να φέρουμε σε πέρας ένα δύσκολο έργο με τα ελάχιστα εφόδια που μας παρέχονταν. Δεν ήταν όμως αρκετό, διότι δεν υπήρχε όραμα από εκείνους που έπρεπε.»

Για την απόφασή της από την τηλεόραση να κάνει ένα βήμα στο ραδιόφωνο δήλωσε τα εξής:

«Αισθάνθηκα ότι ο κύκλος τηλεόραση έπρεπε να κλείσει. Δεν ξέρω αν είναι οριστικό, αλλά ναι έφθασα στον κορεσμό.  Για μένα προέχει η επαγγελματική ασφάλεια και η σταθερότητα και αυτό είναι κάτι που ήδη αισθάνομαι στα νέα μου καθήκοντα.»

 

https://like.philenews.com/tria-dinata-onomata-allazoun-ta-dedomena-sti-radiofoniki-enimerosi/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS