CELEBRITIESSHOWBIZΑυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Tζώρτζια Παναγή στην εκπομπή του Λούη...

Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Tζώρτζια Παναγή στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη

Λίγο καιρό μετά την επιβεβαίωση της είδησης ότι η ομάδα του Λούη Πατσαλίδη από το «Show και Αβλαβές» αποφάσισε να εγκαταλείψει το Σίγμα αλλάζοντας τηλεοπτική στέγη, ο Alpha Κύπρου φαίνεται ότι βρίσκεται επί ποδός προκειμένου να στελεχώσει τη νέα ομάδα που θα πλαισιώνει τον παρουσιαστή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Like.com.cy η θέση που μέχρι πρόσφατα είχε η Τζώρτζια Παναγή στο πλευρό του παρουσιαστή, έρχεται να αντικατασταθεί από μια νέα, φρέσκια παρουσία. Ο λόγος για την Γεωργία Γεωργίου που έγινε περισσότερο γνωστή συμμετέχοντας στην τηλεοπτική εκπομπή, «Ελληνοφρένεια» στον Alpha Ελλάδος.

Ποια είναι η Γεωργία Γεωργίου:

Με καταγωγή από την Λεμεσό, η 25χρονη Γεωργία Γεωργίου κατέχει τον τίτλο της Μις Κύπρος καθώς συμμετείχε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Κύπρος 2012. Διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές στον Alpha Ελλάδος, έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παύλο Σταματόπουλο στην εκπομπή «Καλοκαίρι παντού».

georgiag georgiageorgiou1

Τώρα, η Κύπρια καλλονή ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση που αναμένεται να μπει στη ζωή της, λαμβάνοντας θέση στο πλευρό του Λούη Πατσαλίδη και στην νέα σατιρική εκπομπή που θα ξεκινήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι.

louis

Πάντως, φαίνεται πως οι ιθύνοντες του καναλιού αναζητούν ακόμα το όνομα που θα δώσουν στη νέα εκπομπή που θα βασίζεται στα πρότυπα του «Show και Αβλαβές» χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS