Χάρι και Μέγκαν προειδοποιούν τους παπαράτσι με μηνύσεις

0
1351

Με νέα προσφυγή στη δικαιοσύνη προειδοποιούν τους παπαράτσι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που δείχνουν τη δούκισσα του Σάσεξ και τον μικρό Άρτσι στον Καναδά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian και το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, οι δικηγόροι του ζευγαριού εκτιμούν ότι τις επίμαχες φωτογραφίες τράβηξε παπαράτσι που είχε κρυφτεί σε θάμνους στη Νήσο Βανκούβερ, εν αγνοία της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ διαμαρτύρονται ότι παπαράτσι που διαθέτουν τηλεφακούς, έχουν εγκατασταθεί σε μόνιμη βάση στη Νήσο Βανκούβερ προκειμένου να τους κατασκοπεύουν.

Θυμίζουμε πως το φθινόπωρο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προσέφυγαν στη δικαιοσύνη εναντίον εφημερίδων που κατηγόρησαν για παραβίαση της προσωπικής ζωής τους και τηλεφωνικές υποκλοπές.

«Έχασα τη μητέρα μου και τώρα βλέπω τη σύζυγό μου να πέφτει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων» δήλωσε τότε ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε το 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, ενώ την καταδίωκαν παπαράτσι.