ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣWinter Wedding: Πώς να δημιουργήσεις το απόλυτο look ακόμα και τον χειμώνα

Winter Wedding: Πώς να δημιουργήσεις το απόλυτο look ακόμα και τον χειμώνα

Έχει τύχει σε εμένα, έχει τύχει σε όλες μου τις φίλες και είμαι σίγουρη πως έχει τύχει στις περισσότερες από εσάς. Εάν όχι σε όλες. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που πέσει στα χέρια μας ένα προσκλητήριο γάμου μέχρι τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η τελετή και η δεξίωση, νιώθουμε ένα άγχος.

Σκεφτόμαστε ποιο είναι το ιδανικό δώρο για το ζευγάρι, εάν θα φορέσουμε φόρεμα ή παντελόνα, που θα βρούμε τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα και τα πιο λαμπερά κοσμήματα.

Ένα επιπλέον άγχος το νιώθουμε όταν ο γάμος είναι κατά την διάρκεια της χειμερινής σεζόν όπου το ντύσιμο είναι πιο απαιτητικό. Ωστόσο, οι γάμοι τον χειμώνα δεν στερούνται αίγλης και φινέτσας.

Έτσι, ξεκινάμε να δημιουργούμε μία τέλεια εικόνα που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε ως καλεσμένη στον γάμο. Φυσικά, ποτέ περισσότερο από τη νύφη.

Μπορείς να συνδυάσεις χρώμα και κομψά αξεσουάρ στον πνεύμα των ημερών.

Black Always:

Ένα μαύρο βραδινό midi ή maxi φόρεμα είναι μια κλασική safe επιλογή.

Festive Red:

Το κόκκινο είναι χρώμα εορταστικό γεμάτο πάθος.

Velvet Touch:

Το βελούδο έχει αριστοκρατικό  χαρακτήρα. Επέλεξε μια δημιουργία από βελούδο σε έντονο χρώμα όπως μπορντό ή βαθύ πράσινο.

Flower Fairies:

Floral ρομαντικές δημιουργίες και gowns βγαλμένα από άλλη εποχή. Συνδυάστε τις με απλά κοσμήματα ή ένα εντυπωσιακό headpiece.

Its all about the details!

Satin γάντια:

Τα σατέν μέχρι τον αγκώνα γάντια , σύμβολο του στυλ στα 20s’ κάνουν δυναμικό comeback. Είναι η λεπτομέρεια που θα εντυπωσιάσει.

Εντυπωσιακά κοσμήματα:

Τα κοσμήματα επιβάλλονται στις βραδινές μας εξόδους. Τα oversized κοσμήματα, σκουλαρίκια ή τα κολιέ από πολύτιμους λίθους κερδίζουν στα σημεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS