CELEBRITIESSHOWBIZΧριστοδούλα Τσαγγαρά: Το μήνυμα της Κύπριας παίκτριας μετά τον τελικό του Voice...

Χριστοδούλα Τσαγγαρά: Το μήνυμα της Κύπριας παίκτριας μετά τον τελικό του Voice 2 (εικόνες)

Η Χριστοδούλα Τσαγγαρά από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή του Voice εντυπωσίασε κριτές και κοινό με τις φωνητικές ικανότητές της.

Η Κύπρια παίκτρια με το ταλέντο της κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει μέχρι την τελική φάση του Voice. Παρόλο που δεν ήταν η νικήτρια του talent show, η ίδια νιώθει ικανοποιημένη από τον εαυτό της και γεμάτη από αυτή την εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Με αυτή την ερμηνεία, η Κύπρια Χριστοδούλα Τσαγγαρά πέρασε στον τελικό

Η Χριστοδούλα θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της για αυτό το μουσικό ταξίδι που έζησε γράφοντας ένα μήνυμα στο Instagram. Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους την στήριξαν:

«Σημασία δεν έχει η αφετηρία.. Ούτε ο προορισμός.. Σημασία έχει μονάχα το Ταξίδι.. έτσι κάπου εδώ το ταξίδι που ονομάζεται Τhe voice of Greece έριξε άγκυρες!! Είμαι πολύ χαρούμενη που το έζησα μέχρι το τέλος..!! Έτσι τώρα με γεμάτη την βαλίτσα μου από γνώσεις, γνωριμίες και εμπειρίες που αποκόμισα στην πορεία μου στο παιχνίδι, προχωραω μπροστα..Δεν θα μπορουσα να παραλειψω ομως να εκφράσω την ευγνωμοσηνη μου και ενα τεραστιο ευχαριστω στην οικογενεια μου, στους φιλους μου και σε ολους οσους με στήριξαν μεχρι το τελος!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελικός Voice: Τι είπε ο Μουζουράκης και εκνευρίστηκε η Κύπρια Χριστοδούλα Τσαγγαρά;

 

View this post on Instagram

Σημασία δεν έχει η αφετηρία.. Ούτε ο προορισμός.. Σημασία έχει μονάχα το Ταξίδι.. έτσι κάπου εδώ το ταξίδι που ονομάζεται Τhe voice of Greece έριξε άγκυρες!! Είμαι πολύ χαρούμενη που το έζησα μέχρι το τέλος..!! Έτσι τώρα με γεμάτη την βαλίτσα μου από γνώσεις, γνωριμίες και εμπειρίες που αποκόμισα στην πορεία μου στο παιχνίδι, προχωραω μπροστα..Δεν θα μπορουσα να παραλειψω ομως να εκφράσω την ευγνωμοσηνη μου και ενα τεραστιο ευχαριστω στην οικογενεια μου, στους φιλους μου και σε ολους οσους με στηρηξαν μεχρι το τελος!! Σας αγαπω πολυ🎤😊🎶❤️ #final #theend #thevoice #thevoiceofgreece #thevoicegr @thevoiceofgreece #best #team #teamsakis #my #coach #sakisrouvas #saki @sakisrouvas #bigthankyou #to #my #vocalcoach @vasilikirorri #voice #music #singing #forever #mypassion #thankyou #everyone #bigthank #thankyougod 🙏 #bigsmile #and #theshowmustgoon 🎶🎶🎶

A post shared by Χριστοδούλα Τσαγγαρά (@christodoula_tsaggara) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS