CELEBRITIESSHOWBIZDanSing for You 5: Ο τραυματισμός, το νέο πρόσωπο και οι αποχωρήσεις

DanSing for You 5: Ο τραυματισμός, το νέο πρόσωπο και οι αποχωρήσεις

Ένα ακόμα live του πέμπτου φιλανθρωπικού talent show του Mega, DanSing For You, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με άλλα δύο ζευγάρια να βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

Τα ζευγάρια που αποχώρησαν από το  live της Κυριακής είναι η Έμιλυ Αντωνίου και ο Ανδρέας Μωυσέως από την κατηγορία τραγουδιού και ο Ευθύβουλος Θεοχάρους και η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου από την κατηγορία του χορού.

Αντίθετα με τα δυο ζευγάρι που δεν εντυπωσίασαν ιδιαίτερα κοινό και κριτική επιτροπή, ο Δημήτρης Παπαδάκης κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις τραγουδώντας το «Δεν είμαι άλλος» του Χρήστου Θηβαίου. Μαζί του ήταν η Έλενα Παναγή, η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη παρτενέρ του ηθοποιού, Μαρίνα Αγγέλου, που αποχώρησε λόγω υποχρεώσεων.

Το ζευγάρι ήταν συγκλονιστικό, κερδίζοντας επάξια ψηλή βαθμολογία από τους κριτές.

panagi

Τις εντυπώσεις έκλεψε και η Καρολίνα Πελενδρίτου, χορεύοντας paso dople με τον παρτενέρ της. Οι κριτές ανέφεραν ότι η αθλήτρια τούς έβγαλε ασπροπρόσωπους, αφού και την προηγούμενη Κυριακή της έβαλαν πολύ υψηλή βαθμολογία. Να αναφέρουμε ότι η κορύφωση του σόου που πρόσφερε το ζευγάρι ήταν το σπαγκάτο της αθλήτριας.

Την ίδια… τύχη με την παρτενέρ του που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια προβών πριν από μερικά live είχε ο Κρίστοφερ Γεωργίου, ο οποίος όπως αποκάλυψε έπαθε φλεγμονή στα γόνατα την περασμένη Τρίτη, κατά τη διάρκεια των προβών.

kristofer

Λόγω της φλεγμονής, ο ηθοποιός αναγκάστηκε να σταματήσει τη χορογραφία στο live και να μην την ολοκληρώσει, κάνοντας αρχικά όλους να νομίσουν ότι έχασε τα βήματα. Αμέσως, όμως, εξήγησε ότι τραυματίστηκε στις πρόβες και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη χορογραφία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS