ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΔήμητρα Αλεξανδράκη: Όσα είπε για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με τον σύντροφό...

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Όσα είπε για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με τον σύντροφό της

Ευτυχισμένη δηλώνει αυτή την περίοδο η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού σύμφωνα με τα τελευταία δημοσίευματα αλλά και τις αποκαλύψεις που κάνει η ίδια κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα έχει βρει ξανά με τον πρώην συντροφό της. 

Τις προηγούμενες ώρες, το μοντέλο και επιχειρηματίας πραγματοποίησε ένα Q&A στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των ακολουθών της. Μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη ρωτήθηκε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας με τον σύντροφό της, δηλώνοντας τα εξής: 

«Νιώθω ότι έχω φτιάξει την οικογένειά μου με τον άνθρωπο που είμαι κι έχουμε τα την Άιζα και την Κιάρα που τα θεωρώ παιδιά μου. Ειδικά την Άιζα νομίζω την έχω γεννήσει. Ναι, θα μου πεις δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις ένα παιδί. Δεν σου κρύβω όμως ότι με τρομάζει. Ακόμα και τώρα που έχω μεγαλώσει, με τρομάζει και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη. Δεν ξέρω αν θα είμαι καλή μάνα και αν μπορώ να δώσω όσα πρέπει να δώσεις σε ένα παιδί, μαζί με όσα γυρνάνε στο μυαλό μιας γυναίκας για το να κάνει ένα παιδί.

Από τη μία έχω πει: “Ναι, άντε να κάνουμε”, αλλά μετά με πιάνει και λέω “όχι, όχι νομίζω πως δεν”. Από την άλλη μου αρέσει πώς περνάω με τον άνθρωπό μου. Απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο, απολαμβάνουμε τη ζωή μας. Έχουμε τις δουλειές μας, κάνουμε τα πάντα, οπότε δεν είμαι σίγουρη για το εάν θέλουμε να κάνουμε παιδιά.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS