CELEBRITIESSHOWBIZΕίναι επίσημο: Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Kate Middleton

Είναι επίσημο: Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Kate Middleton

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge περιμένουν το τρίτο τους παιδί, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η βασίλισσα και οι δύο οικογένειες, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας το Cambridge, λέγεται ότι είναι «ενθουσιασμένες με τις ειδήσεις».

Όπως και με τις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της, η δούκισσα πάσχει από «υπέρμεση κύηση», έτσι, λόγω έντονης ναυτίας, η Κέιτ Μίντλετον δεν θα μπορέσει τελικά να πραγματοποιήσει τη σημερινή προγραμματισμένη της επίσκεψη σε παιδότοπο στο Λονδίνο.

Η υπερέμεση κύησης είναι μια σπάνια διαταραχή που μπορεί να εμφανιστεί στις εγκυμονούσες, κυρίως όμως σε αυτές που έχουν πολύδυμες κυήσεις, δηλαδή δίδυμα ή τρίδυμα, τα οποία ως επί το πλείστον προκύπτουν από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Η συγκεκριμένη ασθένεια παρουσιάζει συμπτώματα όμοια με αυτά της πρωινής ναυτίας, όμως είναι πολύ πιο έντονα και πιο επικίνδυνα, για αυτό και κάποιοι την αποτελούν «σοβαρή ναυτία κύησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έχουν απαγορεύσει στο σπίτι τους ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton;

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του παλατιού, η Kate βρίσκεται αυτές τις μέρες στο παλάτι του Kensington, όπου και της παρέχεται φροντίδα.

Ο δούκας και η δούκισσα έχουν ήδη έναν γιο, τον George και μια κόρη, τη Charlotte, ηλικίας τεσσάρων και δύο ετών αντίστοιχα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS