CELEBRITIESSHOWBIZΕνώ χθες τον βλέπαμε να μαγειρεύει στο MasterChef, αυτός βρισκόταν στην... Υδρα!...

Ενώ χθες τον βλέπαμε να μαγειρεύει στο MasterChef, αυτός βρισκόταν στην… Υδρα! (εικόνες)

Μπορεί το βράδυ της Δευτέρας να βλέπαμε τον Γιώργο Φασιλή να μαγειρεύει στο MasterChef, αλλά στην πραγματικότητα ο Φασιλής βρισκόταν τη Δευτέρα στην Υδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήταν η Μάγκυ στο ιταλικό Master Chef; Το Twitter ανακάλυψε μια περίεργη ομοιότητα (εικόνες)

Λόγω του ότι τα γυρίσματα είναι πολύ μπροστά και τα επεισόδια πολύ πίσω, παίκτες που βρίσκονται ήδη εκτός παιχνιδιού εντοπίζονται από τους περαστικούς κατά την καθημερινότητά τους και απαθανατίζονται σε φωτογραφίες – ντοκουμέντα που μας μαρτυρούν ποιος μένει και ποιος φεύγει από το παιχνίδι.

Τώρα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον μοναδικό παίκτη που μέχρι στιγμής δεν είχε «τσακώσει» κανείς να κυκλοφορεί… ελεύθερος στους δρόμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου: Μετά το «MasterChef» θα διαγωνίζεται στο «Dancing For You»;

Ο λόγος για τον Γιώργο Φασιλή ο οποίος το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Υδρα μαζί με τη σύζυγό του για το Hydra’s Trail Event.

Πάντως, μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά για το αν το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες έχουν βγει και μάλιστα εδώ και καιρό από το παιχνίδι έχει κάποια σχέση με τον νικητή ή αν απλά ο διαγωνισμός έφθασε μέχρι ενός σημείου και τα γυρίσματα των ημιτελικών-τελικών θα γίνουν σε live χρόνο.

Πάντως, και με την έξοδο Φασιλή, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίκτες του MasterChef αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός των πλατό και του σπιτιού.

Φωτογραφίες: fonitisydras.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS