CELEBRITIESSHOWBIZΈξαλλος ο Κουδουνάρης με τις παίκτριες - Τα "άκουσε" η Τζώρτζια

Έξαλλος ο Κουδουνάρης με τις παίκτριες – Τα “άκουσε” η Τζώρτζια

Κάτι το οποίο έχουμε καταλάβει όλοι, αφού δεν το κρύβουν κιόλας, είναι ότι τα κορίτσια στο My Style Rocks ανταλλάζουν συχνά-πυκνά ρούχα και αξεσουάρ. Αυτό μάλιστα, ήταν και η αφορμή να γίνει έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης. 

Φανερά εκνευρισμένος  εμφανίστηκε  λοιπόν στο χθεσινό επεισόδιο και ο γνωστός σχεδιαστής τα έψαλλε στις παίκτριες στον αέρα του παιχνιδιού.  Η δική μας Τζώρτζια Παναγή, χθες άνοιξε πρώτη το διαγωνιστικό μέρος και εκεί άρχισε ο κριτής να ξεσπά, όταν είδε κάτι στην εμφάνιση της που τον ενόχλησε.

Συγκεκριμένα, όταν ο κριτής διαπίστωσε ότι η Τζώρτζια δανείστηκε τσάντα από την Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενοχλήθηκε αφού αυτό που συμβαίνει και ανταλλάζουν μεταξύ τους ρούχα ή αξεσουάρ γίνεται συχνά.

«Μισό λεπτό, γιατί έχω ένα θέμα γενικό… Η μία κρατάει ρούχα και αξεσουάρ της άλλης. Τι γίνεται; Εμείς πρέπει να καθόμαστε εδώ και να σχολιάζουμε τα πράγματα που ανταλλάζεται μεταξύ σας στα παρασκήνια; Και οι τηλεθεατές να βλέπουν αυτό το πράγμα κάθε μέρα; Πείτε μου, αλήθεια τώρα. Γιατί ήρθατε να διαγωνιστείτε; Ποιο είναι το νόημα;», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS