CELEBRITIESSHOWBIZΓιατί η Πρωτοχρονιά είναι... τηλεόραση!

Γιατί η Πρωτοχρονιά είναι… τηλεόραση!

Κινούμενα σχέδια, κλασσικά μυθιστορήματα, ρομαντικές οικογενειακές ταινίες, μιούζικαλ, κωμωδίες, Τα κανάλια μας υποδέχονται τη νέα χρονιά με το πιο θαυμάσιο, το πιο απολαυστικό, το πιο οικογενειακό και το πιο μαγικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

 ΔΕΥΤΕΡΑ 31/12/2018

A Christmas Carol

6.45Π.Μ., ΡΙΚ2

Κλασσική μαυρόασπρη ταινία παραγωγής 1951.

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Ντέσμοντ Χερστ

Παίζουν: Άλαστερ Σιμ, Τζακ Γουόρνερ, Κάθλιν Χάρισον

Υπόθεση: Η ιστορία του τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ, που τη νύχτα των Χριστουγέννων τον επισκέπτονται τα φαντάσματα του πριν, του τώρα και του μετά για να του αλλάξουν τον χαρακτήρα.

 

Moonlight & Mistletoe

7.00Π.Μ., ΑΝΤ1

Οικογενειακή ταινία, παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία:  Κάρεν Άρθουρ

Παίζουν: Κάντανς Κάμερον Μπερ, Τομ Άρνολντ, Κρίστοφερ Γουίελ

Υπόθεση: Ο Νικ και η κόρη του Χόλυ ξεκινούν πόλεμο με ένα κτηματομεσίτη ώστε να καταφέρουν να κρατήσουν το Χριστουγεννιάτικο πάρκο τους ανοιχτό.

 

Despicable Me

8.30Π.Μ., ΑΝΤ1

Μεταγλωττισμένη κωμωδία κινουμένων σχεδίων, παραγωγής 2010.

Σκηνοθεσία: Πιερ Κοφέν, Κρις Ρένοντ

Φωνές: Γιάννης Ζουγανέλης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Κώστας Τσάκωνας

Υπόθεση: Σε μια ήσυχη γειτονιά κάπου στα προάστια, με φροντισμένους κήπους και ολόλευκους φράχτες υπάρχει ένα μαύρο, επιβλητικό σπίτι με ένα μυστικό! Είναι το καταφύγιο του πανούργου Γκρου (Στιβ Καρέλ) και των μικρών, τετραπέρατων, σκανδαλιάρικων ακολούθων του, minions. Ο Γκρου είναι αποφασισμένος να κατακτήσει τον κόσμο και να γίνει ο πιο γνωστός Κακός του πλανήτη. Γι ’αυτό και σχεδιάζει να κλέψει το φεγγάρι! Οπλισμένος με τα πιο απίθανα όπλα και οχήματα, καθώς και την αεικίνητη στρατιά των minions, ο σκοτεινός Γκρου τα βρίσκει … σκούρα όταν αναγκάζεται να υιοθετήσει τρία χαριτωμένα ορφανά κοριτσάκια που βάλθηκαν να τον κάνουν σούπερ μπαμπά, απειλώντας για καλά τη φήμη του ως σούπερ κακού.

 

 

Arthur 3: The War of Two Words

9.30Π.Μ., OMEGA

Ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2010.

Σκηνοθεσία: Λουκ Μπεσόν

Φωνές: Φρέντι Χάιμορ, Μία Φάροου, Λου Ριντ, Σελένα Γκόμεζ

Υπόθεση: Οι περιπέτειες του μικρού Αρθουρ συνεχίζονται στην τρίτη ταινία της σειράς, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Λικ Μπεσόν. Ο Μαλτάζαρ παγιδεύει τον Αρθουρ στη γη των Μίνιμοϊ και ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση, καταλήγοντας στον κόσμο των ανθρώπων. Τότε αναγκάζει έναν πλαστικό χειρουργό να του φτιάξει ανθρώπινο πρόσωπο, ώστε να μπει έτσι στο σπίτι των παππούδων του Αρθουρ. Εκεί ψάχνει για ένα φιαλίδιο που περιέχει το ελιξήριο που χρειάζεται ο Αρθουρ για να επανέρχεται στο φυσικό του μέγεθος. Όταν οι μικροσκοπικοί Αρθουρ, Σελένια και Μπεταμές φτάνουν τελικά στο σπίτι, ο Μαλτάζαρ έχει ήδη αρπάξει το φιαλίδιο. Τώρα πλέον ο Μαλτάζαρ, όντας ήδη πολύ ψηλός, επανδρώνει ένα στρατό γιγάντιων κουνουπιών στο γειτονικό δάσος. Ο Αρθουρ ζητά τη βοήθεια της Βασίλισσας Μπι, της οποίας το μαγικό μέλι είναι αυτό που μπορεί να τον επαναφέρει στο μέγεθός του. Θα είναι όμως αυτό αρκετό για να μπορέσει ο Αρθουρ να βγει νικητής στον πόλεμο των δύο κόσμων;

 

Happy Feet

1.00Μ.Μ., ΑLPHA

Κωμωδία κινουμένων σχεδίων αυστραλιανής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2006.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Μίλερ, Γουόρεν Κόλμαν

Φωνές: Κωνσταντίνος Ντούνης, Όθων Μεταξάς, Άρης Τρουπάκης, Σία Κοσκινά, Κωνσταντίνος Σταυρίδης,  Κωνσταντίνος Τσάκωνας κ.ά

Υπόθεση: Όταν ένας πιγκουίνος, ο Μαμπλ, γεννιέται χωρίς τη δυνατότητα να τραγουδήσει το ρομαντικό τραγούδι που θα ελκύσει την αδελφή ψυχή του, καταφεύγει στις κλακέτες για να κερδίσει την καρδιά εκείνης που αγαπά.

 

Rio 2

1.30Μ.Μ., ΡΙΚ2

Ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαλντάνια

Φωνές: Δημήτρης Παπαδάτος, Μαρίνα Τσιγωνάκη, Πηνελόπη Σκαλκώτου

Υπόθεση: Ο Μπλου, η Τζούελ και τα τρία μικρά τους αφήνουν το Ρίο ντε Τζανέιρο και ξεκινούν για ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης στον Αμαζόνιο, γεμάτο γκάφες κι απρόσμενους αντιπάλους.

 

Cool Dog

4.00Μ.Μ., ΡΙΚ2   

Οικογενειακή ταινία, παραγωγής 2010.

Σκηνοθεσία  Ντάνι Λέρνερ

Παίζουν: Μαίκλ Περ, Τζάκσον Πέις, Τζεν Κόμπερ

Υπόθεση: Όταν ο πατέρας του Τζίμι παίρνει προαγωγή, η οικογένεια αναγκάζεται να μετακομίσει σ ’ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.Εκεί όμως απαγορεύονται τα κατοικίδια ζώα και έτσι ο σκύλος τους μένει πίσω. Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου όμως έχει άλλα σχέδια

 

Call Me Mrs Miracle

4.30Μ.Μ., ΡΙΚ1

Οικογενειακή, χριστουγεννιάτικη ταινία, παραγωγής 2010.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Σκοτ

Παίζουν: Ντόρις Ρόμπερτς, Λόριν Χόλι, Έρικ Τζόνσον

Υπόθεση: Η κυρία “Θαύμα” επιστρέφει για να εξασφαλίσει ότι κι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι εξίσου μαγικά για όλους. Μεταμφιέζεται λοιπόν σε υπάλληλο καταστήματος παιχνιδιών με οικονομικά προβλήματα, και κανείς δεν υποψιάζεται το τι θα επακολουθήσει.

 

Northpole

6.00Μ.Μ., ΡΙΚ2

Χριστουγεννιάτικη, οικογενειακή ταινία φαντασίας, παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Ντάγκλας Μπαρ

Παίζουν: Τίφανι Τίσεν, Τζος Χόπκινς, Μαξ Τσαρλς, Τζόναθαν Ποτς

Υπόθεση: Η πόλη του Άγιου Βασίλη απειλείται από την έλλειψη τροφοδοσίας ρεύματος όταν οι κάτοικοι μιας πόλης χάνουν τον ενθουσιασμό τους για τη γιορτή ..Ο νεαρός Κέβιν όμως προσπαθεί να βοηθήσει την πολυάσχολη μητέρα του να ανακαλύψει ξανά τη μαγεία των Χριστουγέννων.

 

Ο Τρελός τα ‘χει 400

6.45M.M., ΑΝΤ1

Κωμωδία παραγωγής 1968.

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Σμάρω Στεφανίδου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Υπόθεση: Στο επίκεντρο της ταινίας είναι ένας φτωχός βιοπαλαιστής, ο Λάμπρος, ο οποίος προσπαθεί μέσω λαχείων να καλυτερέψει τη ζωή του. Όταν, όμως, κερδίζει το λαχείο τρελαίνεται και τον κλείνουν στο ψυχιατρείο. Έτσι μένουν στο σπίτι η γυναίκα του η κόρη του και η πεθερά του, οι οποίες κάνουν τη μεγάλη ζωή, χωρίς να υπολογίζουν ότι θα βγει ποτέ από την κλινική. Πράγμα που τελικά γίνεται και φέρνει τα πάνω κάτω στις ανέσεις που είχαν μάθει να απολαμβάνουν έως τότε, καθώς τους παίρνει τα όλα τα λεφτά.

 

Angels and Ornaments

8.00M.M., ΡΙΚ2

Οικογενειακή, ρομαντική , χριστουγεννιάτικη ταινία, παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Άλαν Γκόλμποφ
Παίζουν: Τζέσαλιν Γκίσλινγκ, Σέρζιο Ντι Ζίο, Γκράχαμ Άμπεϊ

Υπόθεση: Παρότι συνέρχεται από χωρισμό, η Κόρι ετοιμάζεται για τις αγαπημένες της γιορτές, τα Χριστούγεννα. Αυτό που δεν περιμένει όμως είναι ότι στα συγκεκριμένα θα γνωρίσει και τον μυστηριώδη Χάρολντ.

 

Santa’s Little Helper

9.30M.M., ΡΙΚ2 (01.00, ΡΙΚ1)

Χριστουγεννιάτικη κωμωδία παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Τζιλ Τζάντζερ

Πρωταγωνιστούν: Μάικ Μιζάνιν, Άννα Λιν ΜακΡοντ

Υπόθεση: Ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας απολύεται απροσδόκητα και βρίσκει μια δουλειά ως βοηθάς του Άγιου Βασίλη. Χρησιμοποιεί όλες τις επιχειρηματικές του ικανότητες για να νικήσει τους ανταγωνιστές του και να βρεθεί στην κορυφή δίπλα στον Άγιο Βασίλη.

 

ΤΡΙΤΗ 01/01/2019

The Christmas Choir 

7.00Π.M., ΑΝΤ1

Οικογενειακή ταινία, παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σβάτεκ

Παίζουν: Τζέισον Γκέντρικ, Ταϊρον Μπένσκιν, Ρια Πέρλμαν.

Υπόθεση: O Πίτερ βρίσκεται μόνος και συντετριμμένος, μετά από τον χωρισμό του από την αρραβωνιαστικιά του. Σύντομα, γνωρίζει έναν χαρισματικό, άστεγο άντρα, και στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον ίδιο και τους δικούς του, αλλάζει η ζωή και ο τρόπος σκέψης του.

 

Santa Baby

8.30Π.Μ., ΑΝΤ1 

Oικογενειακή ταινία, παραγωγής 2006.

Σκηνοθεσία: Ρον Άντεργουντ.

Παίζουν: Τζένι ΜακΚάρθι, Ιβάν Σεργκέι, Τζέσικα Πάρκερ Κέννεντυ

Υπόθεση: Η Μέρι Κλας αφήνει για λίγο την καριέρα της στη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει στη δουλειά του πατέρα της που έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Μόνο που ο πατέρας της είναι ο Άγιος Βασίλης.

 

Escape from Planet Earth

9.00Π.Μ., OMEGA

Ταινία κινουμένων σχεδίων, παραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Καλ Μπρουκέν

Φωνές: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ,  Τζέσικα Άλμπα, Μπρένταν Φρέιζερ

Υπόθεση: Στον φανταστικό πλανήτη Μπάαμπ, ο δημοφιλής αστροναύτης Σκορτς Σουπερνόβα είναι κάτι σαν εθνικός ήρωας για τους γαλάζιους εξωγήινους κατοίκους. Είναι ειδικευμένος στις τολμηρές διασώσεις και τα καταφέρνει πάντα, αλλά τα φοβερά κατορθώματά του οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη συνεργασία του με τον τετραπέρατο αδελφό του, Γκάρι. Ο τελευταίος είναι αυτός, που θα τον βοηθήσει να φύγει από τη Γη, στην οποία έχει παγιδευτεί και να επιστρέψει στον πλανήτη

 

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

10.45Π.Μ., OMEGA

Ταινία κινουμένων σχεδίων, παραγωγής 2009.

Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαλντάνια, Μάικ Θέρμεϊρ

Φωνές: Ρέι Ρομανό, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι

Υπόθεση: Πλέον ο Scratte θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο λατρεμένο του βελανίδι και την… αγάπη, αφού ένα γοητευτικό θηλυκό, θα του ψήσει το ψάρι στα χείλη! Ο αξιαγάπητα γκαφατζής βραδύπους Sid, μπλέκει σε μπελάδες όταν προσπαθεί να φτιάξει μια οικογένεια, κλέβοντας αυγά δεινόσαυρου.

 

Elf

1.15Μ.Μ., ΑLPHA

Κωμωδία αμερικανικής και γερμανικής συμπαραγωγής 2003.

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό

Παίζουν: Γουίλ Φέρελ, Τζέιμς Κάαν, Ζόι Ντεσανέλ, Μπομπ Νιούχαρτ

Υπόθεση: Ο Μπάντι, που μεγάλωσε μαζί με τα ξωτικά του Αι-Βασίλη, αναζητά στη Νέα Υόρκη τον πατέρα του, έναν κυνικό εκδότη παιδικών βιβλίων, αναστατώνει τη ζωή του, όπως και πολλών άλλων με την αφέλειά του, αλλά καταφέρνει να μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια απάνθρωπη μητρόπολη.

 

Peanuts: The movie

3.45Μ.Μ., ΡΙΚ2

Ταινία κινουμένων σχεδίων, παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Στιβ Μαρτίνο

Φωνές: Noah Schnapp, Bill Melendez, Hadley Belle Miller

Υπόθεση: O ντροπαλός και ατζαμής Τσάρλι Μπράουν με τη βοήθεια του πιστού σκύλου του Σνούπι, προσπαθεί να κερδίσει το ενδιαφέρον της καινούργιας συμμαθήτριας του.

 

Charming Christmas

4.30Μ.Μ., ΡΙΚ1

Ρομαντική, ταινία παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Γκρέγκ Πράις

Πρωταγωνιστούν: Τζούλι Μπεντζ, Ντέηβιντ Σάτκλιφ, Ντάνιελ ΝτεΣάντο

Υπόθεση: Η Μέρεντιθ είναι η κληρονόμος ενός πολυκαταστήματος. Αφοσιωμένη στην επιχείρηση δεν έχει χώρο στη ζωή της για ρομαντικές περιπέτειες. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Μέρεντιθ παρόλο που δεν πιστεύει καθόλου σε αυτά, θα πρέπει να βρει τρόπους για να αυξήσει τα έσοδα του καταστήματος. Όταν φοράει τη στολή της κυρίας Κλάους, τότε, ως δια μαγείας, όλα αρχίζουν αλλάζουν.

 

Minions

6.45Μ.Μ., ΑΝΤ1

Ταινία κινουμένων σχεδίων, παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Κάιλ Μπάλντα, Πιέρ Κοφέν

Φωνές: Σάντρα Μπούλοκ, Τζον Χαμ, Μάικλ Κίτον

Υπόθεση: Οι Κέβιν, Στιούαρτ και Μπομπ είναι τα τρία Μίνιονς που φεύγουν από την παγωμένη σπηλιά όπου έχει καταφύγει η «φυλή» τους, αναζητώντας τον απόλυτο κακό, τον οποίο θέλουν να υπηρετήσουν τυφλά. Καταλήγουν στο Λονδίνο των ’60s βοηθοί της αδίστακτης Σκάρλετ Όβερκιλ, η οποία σκοπεύει να στεφθεί νέα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Last Vegas

10.00Μ.Μ., ΡΙΚ1

Κωμωδία παραγωγής 2013.

Σκηνοθεσία: Τζον Τέρτλομπ

Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Ντάγκλας

Υπόθεση: Ο Μπίλι, o Πάντι , o Άρτσι και ο Σάμ είναι κολλητοί από παιδιά. Όταν ο Μπίλι, ο ορκισμένος εργένης της παρέας, ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί την τριαντάχρονη φιλενάδα του, οι τέσσερίς τους πηγαίνουν να γιορτάσουν το τελευταίο ελεύθερο σαββατοκύριακο του φίλου τους στο Βέγκας.  Το πλάνο είναι απλό: για ένα μόνο σαββατοκύριακο θα πάψουν να συμπεριφέρονται όπως αρμόζει στην ηλικία τους και θα ξαναζήσουν τις ένδοξες μέρες της νιότης τους. Βέβαια, το Βέγκας, όπως και οι ίδιοι, έχουν αλλάξει άρδην στις δεκαετίες που μεσολάβησαν, και η φιλία τους θα δοκιμαστεί με διάφορους τρόπους. Το απολαυστικό σαββατοκύριακο μόλις ξεκίνησε!

 

Secret Santa

11.10Μ.Μ., ΑΝΤ1

Οικογενειακή ταινία, παραγωγής 2003.

Σκηνοθεσία: Ίαν Μπάρι.

Παίζουν: Τζέιν Γκαρθ, Στίβεν Έκχολντ, Τσαρλς Ρόμπινσον

Υπόθεση: Μία νεαρή δημοσιογράφος, ανακαλύπτει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, ενόσω προσπαθεί να αποκαλύψει την ταυτότητα ενός μυστήριου φιλάνθρωπου.

 

Rumor Has It

11.20Μ.Μ., ALPHA

Κωμωδία αμερικανικής, αυστραλιανής και γερμανικής συμπαραγωγής 2005

Σκηνοθεσία: Ρομπ Ράινερ

Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Κέβιν Κόστνερ, Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Μαρκ Ράφαλο

Υπόθεση: Μια 30χρονη δημοσιογράφος, κλονισμένη επαγγελματικά και συναισθηματικά, ανακαλύπτει ένα απίστευτο οικογενειακό μυστικό με αφορμή τον γάμο της αδελφής της (η γιαγιά της ενέπνευσε στο παρελθόν το μυθιστόρημα και την ταινία “Πρωτάρης”) και ψάχνει τον άνδρα που την ξελόγιασε.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS