CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Ζένιος: Ο νέος ψυχολόγος της «Φαμίλια»

Γιώργος Ζένιος: Ο νέος ψυχολόγος της «Φαμίλια»

Κάτι έχει ο νέος Ψυχολόγος της «ΦΑΜΙΛΙΑ» που και μας αρέσει πολύ! Θες το τικ του, θες η ιδιαίτερη αυστηρότητά του, θες το ότι «περιποιείται» τους πελάτες τους (ούτε καν ένα ποτήρι νερό), θες ότι τους τα λέει χύμα και απ’ έξω από τα δόντια και μάλιστα με κάποια κοσμητικά επίθετα… όλα αυτά και άλλα πολλά που ανακαλύπτουμε σε κάθε καινούργιο επεισόδιο μάς έχουν κάνει να λατρέψουμε τον ηθοποιό Γιώργο Ζένιο που υποδύεται άκρως επιτυχημένα τον κ. Πετρίδη, τον Ψυχολόγο του ζεύγους Χατζηβασιλείου.

Οι συνεδρίες ψυχολογικής στήριξης έχουν πάρει ένα αλλιώτικο αέρα, με αρκετή δόση χιούμορ, τσαμπουκά και αποστομωτικών απαντήσεων εκ μέρους του Ψυχολόγου, που φαίνεται ότι διασκεδάζει με τα παθήματα και τις τρέλες της Μαρίνας (Πέννυ Φοινίρη) και του Πέτρου (Χριστόδουλου Μαρτά), αλλά κανείς δεν κατάλαβε μέχρι στιγμής τι είναι αυτά που σημειώνει…

Πρόκειται για ένα ρόλο που με την πάροδο του χρόνου θα απογειώνεται όλο και περισσότερο, αφού οι τηλεθεατές έχουν βρει ένα ακόμη αγαπημένο χαρακτήρα από την κωμική σειρά «ΦΑΜΙΛΙΑ» και όπως φαίνεται είναι ο Ψυχολόγος που όλοι ψάχνουμε… όχι για να μας λύσει τα προβλήματά μας, αλλά για να μας ακούσει σαν ένας φίλος που με το χιούμορ και τη σοβαρότητά του μάς κάνει να μην τον βαριόμαστε ποτέ.

Κι επειδή fans του αγαπητού Γιώργου Ζένιου δεν είναι μόνο οι τηλεθεατές, σας αποκαλύπτουμε ότι μέλη της παραγωγής κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό συνεργάτη που ανυπομονεί να αρχίσει και να ολοκληρώσει στην εντέλεια όλες τις σκηνές του! Είναι τελειομανής λοιπόν και μας αρέσει, αλλά αυτό που μας έκανε περισσότερη εντύπωση είναι η χημεία που ανέπτυξε με τους πρωταγωνιστές της «ΦΑΜΙΛΙΑ», κάτι που το αποδεικνύουν και τα παραλειπόμενα στο τέλος κάθε επεισοδίου.

«ΦΑΜΙΛΙΑ»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.15 από τον ALPHA Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS