CELEBRITIESSHOWBIZΓνωστές Κύπριες με αθλητική διάθεση μετά τις διακοπές τους (φωτογραφίες)

Γνωστές Κύπριες με αθλητική διάθεση μετά τις διακοπές τους (φωτογραφίες)

Το καλοκαίρι τους ήταν ξέγνοιαστο και γεμάτο με ατελείωτες βουτιές σε δαντελωτές παραλίες και παγωμένα ποτά στα πιο δημοφιλή μπαράκια.

Οι διακοπές τους, όμως, ολοκληρώθηκαν και επέστρεψαν με φορτισμένες τις μπαταρίες τους και πάλι στη βάση τους και στις καθημερινές τους συνήθειες.

Γνωστές Κύπριες φόρεσαν τις φόρμες τους και ξεκίνησαν να λιώνουν στη γυμναστική.

Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, βρίσκονται σε αθλητική διάθεση προκειμένου να διατηρήσουν την καλλίγραμμη σιλουέτα τους μετά τις πιθανές ατασθαλίες του καλοκαιριού.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των αλλαγών και της ανανέωσης και η Κάλια Ελευθερίου, η Σύλβια Μαυροπούλου, η Στέλλα Δημητρίου και η Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη, όπως φαίνεται, θέτουν υψηλά τον πήχη για τη σωματική τους κατάσταση.

Κάλια Ελευθερίου

View this post on Instagram

Concept: στάση superman! 😎H Amy Cuddy, κοινωνικός ψυχολόγος από το Harvard, λέει ότι αν κάτσεις στην στάση του superman 2 λεπτά πριν από κάθε δύσκολη κατάσταση τότε θα αλλάξει η ψυχολογία σου προς το θετικό. Κάντο το πρωί αμέσως αφού ξυπνήσεις, μέσα στο ασανσέρ ή μπροστά από τον καθρέφτη στο μπάνιο! Με ίσια πλάτη και τα χέρια στην μέση ενώ οι ώμοι είναι τραβηγμένοι πίσω και το πηγούνι σηκωμένο ψηλά σε κάνει να αισθανθείς πως η ενέργεια περνάει ολόκληρο το σώμα σου. Όσο βρίσκεσαι σ’ αυτή τη θέση προσπάθησε να αναπνέεις ρυθμικά και να παίρνεις μεγάλες αναπνοές. Πειράματα έχουν αποδείξει πως αυτή η μέθοδος έχει καλύτερα αποτελέσματα από ότι οποιαδήποτε άλλη! Η γλώσσα του σώματος όχι μόνο επηρεάζει το πως μας βλέπουν οι άλλοι αλλά και το πως βλέπουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας! Αποφάσισα να στέκομαι έτσι πιο συχνά!

A post shared by Kalia Eleftheriou 🍉 (@elkalia) on

Σύλβια Μαυροπούλου

Στέλλα Δημητρίου

Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS