CELEBRITIESSHOWBIZH Kate Moss και η Daria Werbowy παίζουν ημίγυμνες με το φακό...

H Kate Moss και η Daria Werbowy παίζουν ημίγυμνες με το φακό χωρίς ίχνος make up

Τα δύο σουπερμόντελ προκαλούν με μία άκρως αισθησιακή καμπάνια που αναμένεται να ανατινάξει τις πωλήσεις της εαρινής συλλογής του Γαλλικού brand Equipment.

Το εξωτικό παραδεισένιο νησί Μυστίκ στα Μπαρμπέιντος αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για την αισθησιακή φωτογράφιση των δύο supermodels για λογαριασμό του Γαλλικού brand Equipmnet. Η Ντάρια ημίγυμνη αναλαμβάνει χρέη φωτογράφου με την Κέιτ να στέκεται χωρίς ίχνος make up μπροστά στο φωτογραφικό της φακό και τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία. To θρυλικό 41 ετών Βρετανικό fashion icon και η 32χρονη Γερμανίδα καλλονή άφησαν πίσω της μία ολόκληρη ομάδα παραγωγής που όπως είθισται τις ακολουθούν σε κάθε έτους επαγγελματική φωτογράφιση, από από μακιγιέρ και κομμωτές μέχρι φωτογράφους και art directors και ανέλαβαν δράση οι δύο τους, μόνες του για λογαριασμό της Equipmnet. “Το αποτέλεσμα της καμπάνιας μου τίναξε τα μυαλά στον αέρα” δήλωσε μόλις το αντίκρισε ο Brett Ramey, αντιπρόεδρος της εταιρείας η οποία ιδρύθηκε από τον editor της Γαλλικής Vogue, Κριστιάν Ρεστόιν το 1976 και επαναλανσαρίστηκε το 2010 από τον Serge Azria, ιδιοκτήτη της εταιρείας με τα διάσημα ντένιμ Current Elliott.

Τι κι αν τα ρούχα και τα αξεσουάρ της συλλογής δεν παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα διαφημιστική καμπάνια, αναμένεται με σιγουριά να γίνουν sold out καθώς οι νέες μούσες της Equipment έκαναν ότι ήταν δυνατό για να κεντρίσουν για άλλη μία φορά τα φώτα της δημοσιότητας με χαρακτηριστική ασπρόμαυρη διακριτικότητα.

kate4

kate3

kate2

kate8

kate7

kate5

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS