CELEBRITIESSHOWBIZH καθαρίστρια του Μάικλ Τζάκσον αποκαλύπτει ότι την απειλούσαν

H καθαρίστρια του Μάικλ Τζάκσον αποκαλύπτει ότι την απειλούσαν

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις μιας πρώην εργαζομένης στο ράντσο Neverland του Μάικλ Τζάκσον, σχετικά με την ανάρμοστη σχέση που φέρεται να είχε ο «βασιλιάς της pop» με τα μικρά αγόρια που φιλοξενούσε κατά καιρούς στο σπίτι του, προκάλεσαν αίσθηση αλλά και πολλά ερωτηματικά.

Πολλοί αναγνώστες της συνέντευξης της Άντριαν ΜακΜάνους, που σήμερα δηλώνει απολύτως σίγουρη ότι ο πρώην εργοδότης της ήταν όντως παιδόφιλος, και παραθέτει πλήθος αποδεικτικών στοιχείων που είχε βρει μέσα στην κρεβατοκάμαρά του (ως υπηρέτρια στο ράντσο του), αμφισβήτησαν ευθέως τα λεγόμενά της. «Γιατί δεν μιλούσε τόσα χρόνια; Τι την εμπόδιζε να λύσει τη σιωπή της νωρίτερα αν όντως λέει αλήθεια;», διερωτήθηκαν πολλοί χρήστες, κατηγορώντας την γυναίκα ότι απλά βρήκε έναν τρόπο να βγάλει χρήματα, σπιλώνοντας τη μνήμη του τραγουδιστή.

Η ΜακΜάνους απάντησε σε αυτά τα ερωτήματα μιλώντας στην εκπομπή 60 Minutes και αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί απειλές από ανθρώπους του Τζάκσον προκειμένου να μη βγει στην τηλεόραση. «Μου είχαν πει ότι θα έβγαινα να μιλήσω θα προσελάμβαναν έναν επαγγελματία εκτελεστή για να με βγάλει από τη μέση, να μου κόψει το λαρύγγι, και να πετάξει το πτώμα μου κάπου που δεν θα το έβρισκαν ποτέ».

Η πρώην καθαρίστρια του Τζάκσον επανέλαβε στην εκπομπή όσα είχε αποκαλύψει στην Daily Mail, πριν από μερικές εβδομάδες, σχετικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε ο τραγουδιστής απέναντι στους ανήλικους καλεσμένους του.

«Τον είχα δει να χαϊδεύει και να φιλά αγοράκια, αλλά φοβόμουν να μιλήσω τότε εξαιτίας των απειλών. Είχε μια καλή πλευρά σαν άνθρωπος, αλλά είχε και μία σκοτεινή», είπε η 56χρονη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS