CELEBRITIESSHOWBIZΗ Άννα Βίσση αποκλειστικά στο Like.com.cy: «Έζησα την τραγωδία από κοντά» (βίντεο)

Η Άννα Βίσση αποκλειστικά στο Like.com.cy: «Έζησα την τραγωδία από κοντά» (βίντεο)

Η Άννα Βίσση συμμετείχε αφιλοκερδώς στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κήπο Λευωκσίας και αποτελεί μέρος του #StandByGreece, μίας κοινής προσπάθειας των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Κύπρου, των δύο μεγαλύτερων τραπεζών της Κύπρου, Μη Κερδοσκοπικών οργανισμών (NGO’s), επιχειρήσεων και ιδιωτών, υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #StandByGreece: Συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση αλληλεγγύης (live)

Η τραγουδίστρια τραγούδησε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και σόλο στη σκηνή της εκδήλωσης συγκινώντας το κοινό. To Like.com.cy την πέτυχε στα παρασκήνια και κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικές δηλώσεις της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τις φονικές πυρκαγιές συγκινημένη, περιγράφοντας τη δική της εμπειρία: «Εγώ το έζησα από κοντά γιατί έχει πληγεί η οικογένειά μου μιας και κάηκαν τα σπίτια και της μαμάς μου και της αδερφής μου. Όμως η ανακούφιση που νιώσαμε όταν συνειδητοποιήσαμε ότι ζουν οι άνθρωποί μας, αυτό ήταν ίσως το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα ως εδώ»

«Αυτή η προθυμία η απερίγραπτη που μας συμβαίνει τώρα, τι ωραία θα ήταν να συμβαίνει πιο συχνά στους ανθρώπους. Αλλά δεν φταίνε οι άνθρωποι. Είναι η ζωή μας τέτοια.» συνέχισε, αποκαλύπτοντας τι την έχει συγκλονίσει πιο πολύ από την τραγωδία στην Ελλάδα.

Ακούστε όλα όσα δήλωσε:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS