CELEBRITIESSHOWBIZΗ Χριστιάνα Αριστοτέλους μιλά στο Like.com.cy και δίνει συμβουλές για νέες μανούλες!

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μιλά στο Like.com.cy και δίνει συμβουλές για νέες μανούλες!

Της Μικαέλλας Μικελλίδου

H Χριστιάνα Αριστοτέλους έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και απολαμβάνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, που δεν είναι άλλη από τη μητρότητα. Ωστόσο, ως νέα μανούλα έχει ν’αντιμετωπίσει καθημερινές δυσκολίες όσον αφορά στο μεγάλωμα της κορούλας της.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο Like.com.cy όπου αναφέρεται στον νέο της ρόλο, ως μανούλα, και μοιράζεται τη δική της εμπειρία. Ανάμεσε σε άλλα, δίνει χρήσιμες συμβουλές στις νέες μαμάδες για τη φροντίδα του μωρού και πως να χειρίζονται τις πρώτες αρρώστιες τους.

Πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζει μια μαμά τις αρρώστιες του μωρού;

«Κανονικά όσο πιο ψύχραιμα μπορεί, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό… είναι μαγικό πόσο γρήγορα μαθαίνουμε τα μωρά μας, αλλά και πάλι κάθε καινούριο που ζεις είναι αλλιώς. Έτσι λοιπόν, και στον πρώτο πυρετό υπάρχει πολύ άγχος, όπως και στο πρώτο κρυολόγημα. Αλλά σιγά σιγά πιστεύω ότι όλες μας βρίσκουμε καλυτερα τις ισορροπίες… θέλουμε χρόνο.»

Τι θα συμβούλευες τις νέες μαμάδες για τη φροντίδα του μωρού;

«Δεν είμαι σε θέση να δώσω συμβουλές, είμαι όμως σε θέση να πάρω όσες περισσότερες γίνεται! Μου αρέσει πολύ να ακούω από άλλες μαμάδες τις εμπειρίες τους, απλά είναι καλό να το κάνουμε χωρίς να μπερδευόμαστε με τα δικά μας θέλω και προγράμματα. Μέσα από την εμπειρία μου, μπορώ να πω ότι ακούγοντας αρκετούς δοκίμασα αρκετές φορές ν΄αλλάξω το πρόγραμμα του μωρού αλλά εννοείται… δεν με άφησε!»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS