CELEBRITIESSHOWBIZΗ Έλενα Θεοδώρου πάντρεψε τη φίλη της και πήρε την ανθοδέσμη (εικόνες,...

Η Έλενα Θεοδώρου πάντρεψε τη φίλη της και πήρε την ανθοδέσμη (εικόνες, βίντεο)

Στην Ελλάδα ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο η Έλενα Θεοδώρου για να παντρέψει φιλικό ζευγάρι αλλά και να βαφτίσει το μωράκι τους. Ο γάμος και η βάφτιση έγιναν την ίδια μέρα στον Πειραιά και η Κύπρια παρουσιάστρια έδειχνε υπέρλαμπρη με τη nude δημιουργία που διάλεξε γι’ αυτή την ξεχωριστή μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλενα Θεοδώρου – Γιώργος Γεωργίου: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους (εικόνες)

Δεν παρέλειψε να μοιραστεί βέβαια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους της, σημειώνοντας ειδικά ότι πήρε και πάλι την ανθοδέσμη και αφήνοντας υπονομούμενα…

«Μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου!! Έζησα ένα υπέροχο παραμύθι.. Είχα την τιμή και την ευλογία από τον Θεό να παντρέψω δυο φανταστικούς ανθρώπους, την Ελένη μου και τον Αλέξανδρο μου. Το πιο ερωτευμενο και όμορφο ζευγάρι στον κόσμο. Την ευτυχία μου ολοκλήρωσε ο Θέμης μου, που με πολύ περηφάνια βάφτισα χθες!! Περάσαμε μοναδικα, οι αναμνήσεις μας θα μεινουν χαραγμενες στην καρδια μου για πάντα. Οσο για το μέλλον, σας υπόσχομαι να ειμαι άξια κουμπάρα και νονα! Σας λατρεύω???????????? P.s: Πήρα και την ανθοδέσμη, κχμ κχμ» έγραψε, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες του γάμου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS