CELEBRITIESSHOWBIZΗ γυναίκα που εκπέμπει έντονο ερωτισμό... στη σειρά «ΜΠΛΕ» - Αποκλειστικές backstage...

Η γυναίκα που εκπέμπει έντονο ερωτισμό… στη σειρά «ΜΠΛΕ» – Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες

Αν δεν έχετε δει ποτέ από κοντά τη σέξι ηθοποιό Μαρία Ιωάννου, η σειρά «ΜΠΛΕ» του ALPHA Κύπρου τη φέρνει στην οθόνη σας κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 19.30… πιο γοητευτική και ανανεωμένη από ποτέ. Τόσο ο έντονος ερωτισμός που εκπέμπει όσο και η ακαταμάχητη θηλυκότητά της είναι μερικά από τα στοιχεία που δεν μένουν απαρατήρητα από τους τηλεθεατές.

Η γυναίκα που μαγνητίζει όλα τα ανδρικά βλέμματα και κινεί την προσοχή ακόμη και του γυναικείου πληθυσμού υποδύεται την Άννα, μία 40χρονη ψυχολόγο που μεγαλώνει μόνη της τη 15χρονη κόρη της και αναζητεί τον έρωτα σε «απαγορευμένα» μονοπάτια.

Αν και στην πραγματική της ζωή είναι παντρεμένη και έχει δύο δίδυμα παιδάκια, ωστόσο δεν εγκατέλειψε ποτέ την προσεγμένη εικόνα της, φροντίζοντας να κάνει όλο και πιο συγκλονιστικές τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Παρόλο που δεν αγαπά τη γυμναστική, διατηρεί ένα από τα ωραιότερα κορμιά της κυπριακής showbiz και μάλιστα δεν δίστασε πρόσφατα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ» να δηλώσει ότι τόλμησε να κάνει μερικές αισθητικές επεμβάσεις… και μάλιστα αρκετά επιτυχημένες!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εντυπωσιακή της εμφάνιση είναι και αποτέλεσμα DNA… κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο ούτε από τον σεναριογράφο Γιώργο Τσιάκκα, ο οποίος την επέλεξε να ενσαρκώσει ένα μυστηριώδη ρόλο που θα φέρει πλήθος ανατροπών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS