CELEBRITIESSHOWBIZΗ Καλομοίρα χορεύει με την κορούλα της στο Tik Tok και μας...

Η Καλομοίρα χορεύει με την κορούλα της στο Tik Tok και μας ξεσηκώνει

O χορός της Καλομοίρας με την κορούλα της που λατρέψαμε

Η αγαπημένη μας Καλομοίρα, βρίσκεται ακόμη σε καραντίνα με τα παιδάκια της και τον σύζυγό της, στο σπτί τους στην Αμερική, όπου και η τραγουδίστρια μένει εδώ και αρκετά χρόνια.

Όπως και πολλές μανούλες έτσι και η Καλομοίρα βρίσκει διάφορους τρόπους αυτή την περίοδο ώστε να απασχολεί τα παιδάκια της και να περνάει ό χρόνος όσο πιο ευχάριστα και δημιουργικά γίνεται.

Μάλιστα πολλές από τις στιγμές τους αυτές, τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους είτε με φωτογραφίες είτε με διάφορα βίντεο που ανεβάζει αφού είναι αρκετά ενεργή στα social media.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τον Stan να χορεύει στο TikTok με τη νέα του σύντροφο

Αυτή τη φορά, πετύχαμε ένα βίντεο το οποίο ανέβασε η τραγουδίστρια στο Tik Tok, την τόσο γνωστή πλέον εφαρμογή της καραντίνας και το βίντεο που είδαμε το λατρέψαμε αφού σε αυτό βλέπουμε να χορεύει η Καλομοίρα με την κορούλα της και είναι τόσο γλυκές και οι δύο!

Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Ονησιφόρου δίνει ρέστα στο Tik Tok! Τα βιντεάκια που λατρέψαμε

Το βίντεο είναι απολαυστικό ενώ αυτή την εφαρμογή στα social media φαίνεται την έχουν λατρέψει όλοι οι celebrities με τα βίντεο που ανεβάζουν να γίνονται viral ενώ πολλά από αυτά έχουν ένα  χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Viral το βίντεο του Anthony Hopkins που χορεύει σε ρυθμό «Toosie Slide» στο Tik Tok

View this post on Instagram

I can’t, I love her❤️

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS