CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μέγκαν Μαρκλ μιλά πρώτη φορά δημοσίως για το «αγόρι» της, πρίγκιπα...

Η Μέγκαν Μαρκλ μιλά πρώτη φορά δημοσίως για το «αγόρι» της, πρίγκιπα Χάρι

Εδώ και περίπου ένα χρόνο οι φήμες γύρω από τη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ σχετικά με τη γνωριμία τους, τη γνώμη που έχει η Βασίλισσα για το ειδύλλιο και το πότε και αν θα παντρευτούν κυριολεκτικά οργιάζουν.

Μέχρι σήμερα, με εξαίρεση μια ανακοίνωση του πρίγκιπα όπου ζητούσε στα μίντια να πάψουν να ασχολούνται μαζί της -κάτι που δεν εισακούστηκε ποτέ- κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημοσίως για τη σχέση τους. Κάτι που αποφάσισε τελικά να κάνει πρώτη η Μέγκαν Μαρκλ, που φωτογραφήθηκε για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Vanity Fair, δίνοντας μια μεγάλη συνέντευξη όπου και παραδέχεται την σχέση τους και μιλά ελεύθερα για τον πρίγκιπα Χάρι- «το αγόρι μου», όπως τον αποκαλεί η ίδια.

Η 36χρονη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Suits, έχει γίνει πολλές φορές θέμα στα μέσα ενημέρωσης μετά την αποκάλυψη πως διατηρεί σχέση με τον 33χρονο πρίγκιπα, αλλά λέει πως αδιαφορεί για όσα γράφονται για εκείνη. «Όλο αυτό έχει τις προκλήσεις του, μερικές μέρες είναι πιο απαιτητικές από τις υπόλοιπες. Αλλά εξακολουθώ να έχω την υποστήριξη των γύρω μου και, φυσικά, την στήριξη από τον αγόρι μου», λέει η ίδια.

Σχετικά με το πώς διαχειρίζεται τα δημοσίευμα και τις φήμες που αναπαράγουν σωρηδόν τα ταμπλόιντ περιοδικά, σχολιάζει: «Είναι πολύ απλό. Είμαστε δύο άνθρωποι αληθινά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Βγαίναμε ήσυχα και ήρεμα σχεδόν έξι μήνες πριν μαθευτεί η σχέση μας και όλο εκείνο το διάστημα δούλευα, οπότε το μόνο που άλλαξε είναι η εντύπωση του κόσμου. Δεν έχει αλλάξει τίποτα σε μένα. Συνεχίζω να είμαι το ίδιο άτομο που ήμουν. Ποτέ δεν όρισα τον εαυτό μου μέσα από μια σχέση μου».

Η τρέλα των μέσω ενημέρωσης φαίνεται, από τα λεγόμενά της, πως επηρεάζει περισσότερο τον Χάρι παρά την ίδια. Το παλάτι άλλωστε, πριν καιρό, είχε εκδώσει επίσημη ανακοίνωση προς υπεράσπιση της Μέγκαν. «Η Μέγκαν Μαρκλ έχει βρεθεί στο στόχαστρο ενός κύματος κακοποίησης και παρενόχλησης.

Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλειά της και είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν έχει καταφέρει να την προστατέψει», ανέφερε η βασιλική ανακοίνωση, παρακαλώντας τα μίντια να σταματήσουν να την καταδιώκουν. Από την πλευρά της η ίδια, σχολιάζει ωστόσο πως προτιμά να κινείται σαν «στρουθοκάμηλος». «Δεν διαβάζω έντυπα. Δεν διαβάζω καν δημοσιεύματα για το Suits. Οι κοντινοί μου άνθρωποι ξέρουν ποια είμαι. Τα υπόλοιπα είναι απλώς φασαρία», εξηγεί.

Ένα κοινό χαρακτηριστικό της με τον πρίγκιπα Χάρι είναι το ενδιαφέρον που δείχνουν έμπρακτα και οι δύο για τις φιλανθρωπίες. Μάλιστα για τα 36α της γενέθλια, ταξίδεψαν μαζί ως τη Μποτσουάνα, την οποία είχε επισκεφθεί προ 20ετίας ο πρίγκιπας Χάρι, λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας του Νταϊάνα.

«Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι βέβαιη πως θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να βγούμε μπροστά, να παρουσιαστούμε και να πούμε τις ιστορίες μας, αλλά ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει πως τώρα το θέμα είμαστε εμείς. Αυτό που κάνει όλο αυτό τόσο ιδιαίτερο είναι πως είναι μόνο δικό μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια όμορφη ιστορία αγάπης», τονίζει η 36χρονη ηθοποιός.

Αν η Μέγκαν Μαρκλ παντρευτεί τελικά τον πρίγκιπα Χάρι, θα γίνει η πρώτη Αμερικανίδα που «μπαίνει» στην βρετανική βασιλική οικογένεια από τότε που η Ουάλις Σίμσον, μια Αμερικανίδα διαζευγμένη, παντρεύτηκε με τον Εδουάρδο VIII το 1936, έχοντας πρώτα απαρνηθεί το θρόνο για χάρη της.

Η συγγραφέας Σάλι Μπέντέλλ Σμιθ, που έχει γράψει τις βιογραφίες της Βασίλισσας Ελισάβετ, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, και πρόσφατα του πρίγκιπα Κάρολου προβλέπει πως η βασίλισσα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο γάμο, παρά τις φήμες που θέλουν το αντίθετο. «Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Χάρι, ο οποίος είναι πέμπτος στη διαδοχή για το θρόνο [σ.σ. έρχεται μετά τους πρίγκιπα Κάρολο, πρίγκιπα Ουίλιαμ και των παιδιών του Τζορτζ και Σάρλοτ]. Η Βασίλισσα είναι πολύ ανοιχτόμυαλη και ανεκτική. Επέτρεψε τη σχέση του Ουίλιαμ με την Κέιτ, παρόλο που είναι κόρη μια οικογένειας από τη μεσαία τάξη. Το μόνο που κοίταξε ήταν πως είναι ερωτευμένη με τον εγγονό της, πως ήξερε να κινείται αξιοπρεπώς και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Φαντάζομαι πως η άποψη της για το γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν θα είναι “αν είναι ερωτευμένοι και καλοντυμένοι, ας προχωρήσουν”», σχολιάζει η συγγραφέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS