CELEBRITIESSHOWBIZΗ Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει την ηλικία της & μιλάει για επεμβάσεις

Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει την ηλικία της & μιλάει για επεμβάσεις

H Βίκυ Καγιά φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του Celebrity και μίλησε για όλα όσα άλλαξαν στη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της.

 

Φανταζόσουν ποτέ ότι θα έχεις τη δική σου πενταμελή οικογένεια;

Πάντα ήθελα να έχω μεγάλη οικογένεια και κοίτα που τα πράγματα στη ζωή μου ήρθαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να την αποκτήσω, ακόμα κι αν δεν έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο. Βέβαια, δεν ξέρω τι σημαίνει πλέον παραδοσιακός τρόπος, γιατί η αγάπη για ένα παιδί δεν έχει να κάνει με το αν το έχεις γεννήσει και, φυσικά, δεν μετριέται.

Ο χρόνος που περνά πώς επιδρά επάνω σου; Σε φοβίζει;

Καθόλου. Μου αρέσει πολύ. Είμαι από τους ανθρώπους που χαίρονται στα γενέθλιά τους. Έχω φτάσει 38 ετών και είμαι γεμάτη και χαρούμενη. Δεν ξέρω αν χρειάζομαι botox, γιατί άλλοι μου λένε «ναι» και άλλοι «όχι» (γέλια), αλλά εμένα μου αρέσουν και οι γραμμές και οι ρυτίδες μου.

Ενώ είσαι πάντα χαμογελαστή, τι είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να «σπάσεις» και να χάσεις έστω και για λίγο την αισιοδοξία σου;

Σίγουρα το να συμβεί κάτι άσχημο και λυπηρό στα παιδιά, όπως επίσης να νιώσω ότι δεν με αγαπούν οι άνθρωποι που έχουν σημασία για εμένα. Αυτά θα με στεναχωρούσαν πολύ. Γενικά, θέματα συναισθη­ματικής φύσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS