CELEBRITIESSHOWBIZΚαι ο Γιώργος Μαζωνάκης στα μαχαίρια με τον ΣΚΑΪ

Και ο Γιώργος Μαζωνάκης στα μαχαίρια με τον ΣΚΑΪ

Δεν μπορεί κάτι σε… ανάδρομο θα έχουν αυτή την εποχή στο κανάλι του Φαλήρου! Οι «βόμβες» σκάνε η μία μετά την άλλη και τα τηλε-παρατράγουδα δεν έχουν τελειωμό.

‘Ετσι, μετά τις περιπέτειες στις οποίες μπήκε το κανάλι με την απόφαση της Ελεονώρας Μελέτη να κινηθεί νομικά εναντίον τους, αλλά και τις δηλώσεις-κόλαφο, που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους στις κάμερες ότι σκέφτεται να κινηθεί κι αυτός νομικά εναντίον τους, μιας και εξακολουθεί να είναι απλήρωτος για την συνεργασία τους στο «Junior Music Star», προκύπτει νέα τηλε-μετωπική!

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ανοιχτούς λογαριασμούς με το κανάλι βρίσκεται και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Θεοφάνους: «Αν δεν λυθεί το θέμα θα πάω τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια» (βίντεο)

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει ότι μπορεί να πήγε κανονικά και να έκανε την δουλειά του εκεί στο Φάληρο, και στο «X-Factor», όμως, δεν πληρώθηκε.

Και φυσικά για την ώρα, κανείς δεν γνωρίζει για το αν ο Γιώργος Μαζωνάκης θα επιλέξει κι αυτός την νομική οδό για να λύσει τις διαφορές του με τον ΣΚΑΙ ή όχι.

Έτσι, η διοίκηση του καναλιού,- η οποία ως γνωστόν έχει αλλάξει εκ΄ βάθρων -, φέρεται να υποστηρίζει πως δεν… αναγνωρίζει κάποιες από τις παραγωγές, που έγιναν κατά την διάρκεια της προηγούμενης διοικητικής εποχής.

Όλα είναι υπό εξέταση και μοιραία όλοι όσοι κάνει να… παίρνουν, είναι σε αναμονή!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS