CELEBRITIESSHOWBIZΚαι ο Μάνος Παπαγιάννης θα καταθέσει μήνυση εναντίον της Σοφίας Παυλίδου (βίντεο)

Και ο Μάνος Παπαγιάννης θα καταθέσει μήνυση εναντίον της Σοφίας Παυλίδου (βίντεο)

Δεν έχει τέλος η διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη. Ο ηθοποιός μέχρι στιγμής μιλά μόνο μέσω της δικηγόρου του, Ελένης Τσαμολιά, ενώ υπάρχει ακόμα ένα περιστατικό συναδέλφου του που τον κατηγορεί για παρόμοια συμπεριφορά.

Η κα Τσαμαλιά το απόγευμα της Δευτέρας, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, υποστηρίζοντας για ακόμα μια φορά την αθωότητα του πελάτη της ενώ αποκάλυψε παράλληλα την επόμενη κίνησή του. Ο Μάνος Παπαγιάννης, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δικηγόρου του, θα κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Παυλίδου ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και η τιμή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοφία Παυλίδου: «Είμαι κλινήρης στο σπίτι μου και σε κατάσταση σοκ. Δε μου έχει ζητήσει συγνώμη…»

«Ο Μάνος Παπαγιάννης αρνείται αυτά που έχουν ακουστεί. Δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, για έναν και μοναδικό λόγο, σεβόμενος τη συναδελφική ιδιότητα, την ιδιότητα της μητέρας της κα. Παυλίδου. Φυσικά έχουν ακουστεί και έχουν αναπαραχθεί ανακριβή γεγονότα. Δεν υπήρξε ποτέ χειροδικία. Ο κύριος Παπαγιάννης έχει εξεταστεί ήδη από γιατρό. Υπάρχει ιατρική βεβαίωση για τραυματισμό του κυρίου Παπαγιάννη, εκδορές και αμυχές στο σώμα του. Και φυσικά μετά από όλη αυτή τη διάσταση που έχει πάρει όλη αυτή η υπόθεση και τα όσα ανυπόστατα κι ανακριβή έχουν ακουστεί για το πρόσωπο του τα οποία είναι απίστευτα προσβλητικά.

Θα κινηθεί δικαστικά και ο ίδιος ο κύριος Παπαγιάννης γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Έχει προσβληθεί η προσωπικότητα του. Είναι ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, είναι στο χώρο 15 χρόνια, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Έχει μια διαδρομή επαγγελματική, οικογενειακή, προσωπική δεν έχει διαπληκτιστεί, ούτε έχει αντιδικήσει ποτέ με κανέναν συνάδελφο του. Η θέση του κυρίου Παπαγιάννη σε σχέση με το περιστατικό είναι πως δεν υπήρξε χειροδικία, δεν υπήρξε ξυλοδαρμός. Ο κύριος Παπαγιάννης δεν έσπρωξε, απλά ύψωσε το χέρι του προκειμένου να αποφύγει τις αμυχές στην επίθεση που δέχτηκε», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελένη Τσαμολιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Κορινθίου: «Ξέρω ότι χτύπησε και ο Μάνος Παπαγιάννης»! (βίντεο)

Η δημοσιογράφος Μαρία Ρουμελιώτη η οποία βρισκόταν στην εκπομπή ανέφερε επίσης ακόμα ένα περιστατικό γυναίκας ηθοποιού που βίωσε μια αντίστοιχη κατάσταση, πριν καιρό, με τον Μάνο Παπαγιάννη, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομά της.

Σύμφωνα βέβαια με πληροφορίες πρόκειται για την ηθοποιό Κάτια Νικολαΐδου που είχε συνεργαστεί με το Μάνο Παπαγιάννη στην παράσταση της Αγκάθα Κρίστι, «Ποντικοπαγίδα».

Τέλος, όταν οι συνεργάτες της Τατιάνας Στεφανίδου ζήτησαν από τη δικηγόρο του ηθοποιού να τους συγκεκριμενοποιήσει το λόγο της μήνυσης εκείνη αρνήθηκε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Tatiana Live

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS