CELEBRITIESSHOWBIZΚεραυνοβόλος έρωτας στο Παλάτι! Ένας ακόμη royal γάμος πλησιάζει

Κεραυνοβόλος έρωτας στο Παλάτι! Ένας ακόμη royal γάμος πλησιάζει

Μετά τον γάμο της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, τον περασμένο Μάιο, και τον πρόσφατο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, ένας ακόμη βασιλικός γάμος πλησιάζει.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα έναν εκατομμυριούχο χωρισμένο (πατέρα ενός παιδιού), με τον οποίο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αναμένεται να αρραβωνιαστεί πολύ σύντομα. Δεν γνωρίζουμε πότε και πώς γνωρίστηκαν, όμως την προηγούμενη εβδομάδα στο πάρτι που έκανε ο Ινδός δισεκατομμυριούχος Lakshmi Mittal, σύστησε τον Edoardo Mapelli Mozzi (αυτό είναι το όνομά του) ως τον σύντροφό της.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η 30χρονη πριγκίπισσα έχει συστήσει τον Edoardo στους γονείς της, που σημαίνει πως τα πράγματα σοβαρεύουν. Η Βεατρίκη και ο Edoardo είναι ζευγάρι τους τελευταίους δύο μήνες και εκτός από τα ραντεβού που έχουν βγει, φήμες αναφέρουν πως έχουν πάει και διακοπές μαζί.

Οι δυο τους περνούν πολύ καλά, έχουν πολλούς κοινούς φίλους και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο και γελάνε πολύ μαζί. Μην παραξενευτείς λοιπόν, αν σύντομα ακούσεις πως η πριγκίπισσα Βεατρίκη αρραβωνιάστηκε και αναμένεται να παντρευτεί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS