CELEBRITIESSHOWBIZΚύπρια τραγουδίστρια: «Έκανα πλαστική στη μύτη και κόντεψα να πεθάνω»

Κύπρια τραγουδίστρια: «Έκανα πλαστική στη μύτη και κόντεψα να πεθάνω»

Την απίστευτη περιπέτεια με την υγεία της, περιέγραψε η 26χρονη Κύπρια τραγουδίστρια Μαρία Άντρια, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Με δάκρυα στα μάτια, η τραγουδίστρια μίλησε για τη χειρουργική επέμβαση που έκανε, η οποία παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, πήρε την απόφαση να κάνει επέμβαση στα κρεατάκια και να διορθώσει το διάφραγμά της. Εμπιστεύτηκε λοιπόν έναν γνωστό γιατρό στην Κύπρο, με πολύ καλές συστάσεις, ο οποίος μάλιστα της πρότεινε με τα ίδια χρήματα να της κάνει και μια αισθητική επέμβαση στη μύτη προκειμένου να έχει μια πιο ελκυστική εικόνα.

maria mariaandria2

H Mαρία πριν από την επέμβαση στη μύτη

Το ραντεβού έκλεισε, η επέμβαση έγινε, όμως η μετεγχειρητική πορεία της Μαρίας ήταν ένας γολγοθάς. «Μετά από δυο μέρες αφού πήγα να μου βγάλει τις γάζες από τη μύτη, άρχισα να αιμορραγώ». Ο γιατρός όμως την καθησύχασε πως αυτό είναι φυσιολογικό, προτρέποντας την να ηρεμήσει. Το ίδιο βράδυ, επιστρέφοντας σπίτι της, η αιμορραγία από τη μύτη έγινε ακόμα χειρότερη.«Δεν το πίστευα. Κανείς δεν είχε δει τόσο αίμα στην ζωή του. Η μπανιέρα ήταν γεμάτη, παντού το σπίτι, το κρεβάτι. Ξύπνησα και πνιγόμουν με το αίμα στο στόμα μου.» Αμέσως τηλεφώνησε στον γιατρό κι εκείνος της είπε “εσύ φταις, πήγες να τραγουδήσεις!”. Η Μαρία, όμως, δεν μπορούσε να τραγουδήσει στην κατάστασή της.

«Τηλεφώνησα στην αδερφή μου και της είπα “πεθαίνω, το κρεβάτι γέμισε αίμα” και αυτή τηλεφώνησε στο Γενικό Νοσοκομείο. Δεν με δέχθηκαν όμως, γιατί, όπως είπαν, με είχαν εγχειρήσει σε ιδιωτική κλινική. Είπαν να πάω πρωί γιατί εκείνη την ώρα δεν είχαν γιατρούς γι’ αυτό, πλαστικό δηλαδή. Όταν ζητήσαμε να στείλουν ασθενοφόρο, απάντησαν ότι δεν μπορούν να στείλουν γιατί δεν είναι κάτι επείγον.»

Εκείνο το βράδυ, η αιμορραγία σταμάτησε κάποια στιγμή και η Μαρία μπόρεσε να κοιμηθεί. Η επόμενη μέρα όμως, ήταν ακόμη χειρότερη: «Έσκυβα και ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να πιω νερό, δεν μπορούσα να φάω». Κατά τη διάρκεια της μέρας η Μαρία τηλεφωνούσε στον γιατρό όμως εκείνος δεν απάντησε ποτέ. Όταν αργά το βράδυ είχε ξανά αιμορραγία, η αδερφή της την πήρε στο σπίτι του γιατρού.

«Κατέβηκε με το ζόρι και μας είπε “παλιόπαιδα, με ξυπνήσατε τέτοια ώρα γιατί σου τρέχει εσένα αίμα;” Όταν του είπα κοίταξε πόσο αίμα τρέχει, μου είπε “εσύ φταις, τραγουδούσες”. Πώς μπορούσα όμως να τραγουδήσω στην κατάστασή μου;»

mariaandria1

Αμέσως οι δικοί της την πήραν σε ιδιωτική κλινική, από εκεί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ και για τις επόμενες δύο μέρες νοσηλευόταν στην Εντατική. «Έχασα 2,5 λίτρα αίμα. Ήταν μεγάλο θαύμα που έζησα! Μολύνθηκε το αίμα και έπηξε στο στόμα μου. Έβγαζα μεγάλα κομμάτια. Μου τα είχε αφήσει όλα τα αγγεία ανοιχτά γι’ αυτό έτρεχε τόσο αίμα».

tragoudistria

Όπως η ίδια εξομολογείται σήμερα, την επέμβαση στη μύτη της την είχε κάνει ένας 85χρονος Κύπριος χειρουργός, ο οποίος αργότερα έμαθε πως δεν είχε άδεια αφού του είχε αφαιρεθεί λόγω ηλικίας. «Είχα προσέξει πως τα χέρια του έτρεμαν, αλλά σκέφτηκα ότι θα είχε μεγάλη εμπειρία. Η επέμβαση έγινε σε μια παλιά, ιδιωτική κλινική» λέει η τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι η μύτη της πριν από την πλαστική επέμβαση ήταν πολύ καλύτερη.

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της η Μαρία Άντρια υπέβαλε μήνυσε περιμένοντας να δικαιωθεί.

plastiki

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS