CELEBRITIESSHOWBIZΛαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz - Ποιοι γνωστοί Κύπριοι ήταν καλεσμένοι;

Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz – Ποιοι γνωστοί Κύπριοι ήταν καλεσμένοι;

Ένας λαμπερός γάμος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο δημαρχείο της Βούλας. Ο λόγος για τον επιχειρηματία, Βασίλη Χήτο και τη σχεδιάστρια μόδας, Καρολίνα Ντε Σόουζα που ζουν έναν μεγάλο έρωτα και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Ο γαμπρός, Βασίλης Χήτος με τον κουμπάρο, Βασίλη Μιχαήλ έφτασαν με άλογα στο δημαρχείο, ενώ τη νύφη  συόδευσε ο γιος της. Η Καρολίνα Ντε Σόουζα άφησε τους καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό με το κομψό και ταυτόχρονα σέξι νυφικό της.

Στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στη δεξίωση ο χορός μητέρας – γιου ήταν η καλύτερη στιγμή της βραδιάς.


«Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα γιατί ήμουν μια ξένη στην Ελλάδα. Στον χώρο της μόδας υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός, κι εγώ δεν ανήκα ποτέ σε παρέες, οπότε ήταν δύσκολο να με αποδεχτούν. Στην αρχή υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκα, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Μίλησε η δουλειά μου και σιγά-σιγά με αποδέχτηκαν. Αν δημιουργείς κάτι ξεχωριστό και δίνεις το 100% σ’ αυτό που κάνεις, κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις», είχε δηλώσει η σχεδιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, έδωσαν το λαμπερό παρών τους η Ελίνα Θεοδότου και ο Γιώργος Θεοδότου μαζί με τη νέα αγαπημένη του Έλις Μισιρλή. Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να μοιραστούν στιγμιότυπα από το χαρμόσυνο γεγονός στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Γιώργος Θεοδότου σε γάμο στις Σπέτσες μαζί με τη νέα αγαπημένη του (εικόνες – βίντεο)

 

https://rumble.com/v6g8dp-10835053.html

https://rumble.com/v6g8ej-10835083.html

https://rumble.com/v6g8et-10835093.html

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS