CELEBRITIESSHOWBIZΜάντεψε τι έκανε η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν ανέβει σκηνή της Eurovision!...

Μάντεψε τι έκανε η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν ανέβει σκηνή της Eurovision! (βίντεο)

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου δίνοντας τον καλύτερο ευατό της και κατακτώντας επάξια τη δεύτερη θέση στον ευρωπαΐκό διαγωνισμό.

Η επιτυχημένη συμμετοχή της Κύπρου στο διαγωνισμό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τις απογευματινές εκπομπές λέγοντας τα καλύτερα και ότι αισθανόμαστε νικητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμέτρητες ώρες χρειάστηκαν για να ραφτεί η φόρμα της Φουρέιρα! Δείτε πόσες (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε ο Ανδρέας Βασιλείου, ο οποίος περιέγραψε την πορεία της κυπριακής αποστολής από την πρώτη μέρα που έφτασε στη Λισαβόνα, μέχρι την ημέρα που επέστρεψε στο νησί μας.

Επίσης μετέφερε το κλίμα που επικρατούσε στα παρασκήνια και λίγο πριν ανέβει στη σκηνή η εκπρόσωπος της Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Φουρέιρα τα τελευταία 10 χρόνια – Το πριν και το μετά (εικόνες)

«Καθ’ όλη την πορεία της, ήταν πάρα πολύ αφοσιωμένη στον στόχο της. Έκανε ασταμάτητες πρόβες, πολλές φορές για εφτά συνεχόμενες ώρες, και ενώ ήταν σχεδόν εξαντλημένη από την κούραση των ημερών ποτέ δεν αρνήθηκε ούτε σε δημοσιογράφο συνέντευξη, ούτε σε κάποιο φαν να φωτογραφηθεί μαζί του.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα συγχαρητήρια του Νίκου Αναστασιάδη στην Ελένη Φουρέιρα και την ομάδα της (εικόνες)

Μάλιστα σε ερώτηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους ποιο ήταν το τελευταίο πράγμα που έκανε η Ελένη Φουρέιρα πριν ερμηνεύσει το «Fuego», ο ίδιος απάντησε: «Έβαφε τις χορεύτριες…, γιατί γινόταν ένας πανικός με τους make-up artists που είχαμε πίσω. Ήταν λίγο δύσκολη διοργάνωση…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS