CELEBRITIESSHOWBIZΜαντώ Γαστεράτου: Οι λεπτομέρειες από τη νυφική εμφάνισή της που δεν είδαμε

Μαντώ Γαστεράτου: Οι λεπτομέρειες από τη νυφική εμφάνισή της που δεν είδαμε

Ο γάμος της Μαντώς Γαστεράτου ήταν ονειρεμένος και βγαλμένος από παραμύθι. Είδαμε μαγικές εικόνες να προβάλλονται μπροστά μας, λες και είχαν σκηνοθετηθεί για αυτή τη μοναδική μέρα. Ο γαμπρός και η νύφη κοιτάζονταν στα μάτια με λατρεία, ενώ την ίδια στιγμή ο ήλιος έμοιαζε να κάνει βουτιά στη θάλασσα μόνο γι’ αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαντώ Γαστεράτου: Οι φωτογραφίες του γάμου της την ώρα που δύει ο ήλιος

Παραμυθένιο ήταν και το νυφικό της Μαντώς που έφερε την υπογραφή της Κύπριας σχεδιάστριας Στάλως Θεοδώρου. Ένα κομμάτι haute couture κεντημένο στο χέρι με 40.000  κρύσταλλα Swarovski και πέπλο τεσσάρων μέτρων!

Μια μέρα μετά η Στάλω Θεοδώρου μοιράζεται στιγμιότυπα από τον γάμο, όπου μπορούμε να δούμε ευδιάκριτα πλέον τη νυφική δημιουργία, αλλά και το εντυπωσιακό βέλο που κοσμούσε όμορφα το κεφάλι της νύφης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαντώ Γαστεράτου: Το παθιασμένο τανγκό που χόρεψε στον γάμο της (βίντεο)

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα η ίδια η σχεδιάστρια είχε αποκαλύψει για το νυφικό της Μαντώς: «Έχω δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κομμάτι υψηλής ραπτικής που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά της. Είναι φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα, συνδυασμένο με ιταλικό κιπούρ, σε γεωμετρικά και μπαρόκ μοτίβα. Συνοδεύεται από χειροποίητο πέπλο μήκους 4 μέτρων. Eχει κεντηθεί στο χέρι με 40.000 κρύσταλλα Swarovski σε διάφορα μεγέθη.  Χρειάστηκαν 200 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί».

κ 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS