CELEBRITIESSHOWBIZMeghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Η απόφαση της Βασίλισσας που τους πλήγωσε

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Η απόφαση της Βασίλισσας που τους πλήγωσε

Έχουν περάσει 21 ημέρες από τότε που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν μέσω Instagram την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, και παρά το γεγονός πως βρέθηκε μία λύση για να ζήσουν τη ζωή που ήθελαν στον Καναδά. Η απόφαση που πήραν τους δίνει την επιλογή της ελεύθερης και ήσυχης ζωής στον Καναδά, δεν τους δίνει όμως πια το δικαίωμα να δουλεύουν για την Ελισάβετ.

Κι ενώ το ζευγάρι δεν θα χρησιμοποιεί πια τους βασιλικούς (HRH) τίτλους τους, μπορούν να διατηρήσουν τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας. Ωστόσο, η Ελισάβετ τους πήρε κάτι ακόμη που τους πλήγωσε πολύ, αφήνοντας τον Harry και τη Meghan σε κατάσταση σοκ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ήταν επίσης πρέσβεις της νεολαίας της Κοινοπολιτείας, και πλέον με την επιλογή που έκαναν, η βασίλισσα τους πήρε και αυτό το καθήκον. Μία θέση που ήταν πολύ σημαντική γι’ αυτούς.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, πηγές λένε ότι ο Harry και η Meghan ήταν «συγκλονισμένοι» που έπρεπε να παραιτηθούν από τους ρόλους τους ως πρεσβευτές της Κοινοπολιτείας και προφανώς δεν συνειδητοποίησαν ότι οι πρεσβείες ήταν «στο τραπέζι». Αλλά σύμφωνα με το TMZ- η βασίλισσα άσκησε βέτο, και είπε πως έπρεπε να παραδώσουν το ρόλο τους αυτό.

Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν ήταν αυτό το αρχικό πλάνο των Sussexes, όμως η απόφαση τους, μόνο έτσι μπορούσε να υλοποιηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS