CELEBRITIESSHOWBIZΜέσα στον κόσμο της Αμάλ Κλούνει: Για πρώτη φορά μας δείχνει το...

Μέσα στον κόσμο της Αμάλ Κλούνει: Για πρώτη φορά μας δείχνει το πολυτελές σπίτι της

Η Amal Clooney φωτογραφήθηκε για το νέο εξώφυλλο της Vogue Μαίου και μοιράστηκε κάποια πολύ όμορφα πράγματα για τη ζωή της, την καριέρα της και τα παιδάκια της. Η τρυφερή εξομολόγηση της δικηγόρου συνοδεύεται με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση μέσα στο σπίτι της.

Οπως αποκάλυψε η ευτυχής μαμά, η οποία ισορροπεί ανάμεσα σε οικογένεια και εργασία, τα παιδιά έχουν αρχίσει να λένε λεξούλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο χαριτωμένο; Η Amal μόλις μάς αποκάλυψε τις πρώτες λέξεις των διδύμων της

Παράλληλα, αποκάλυψε, ότι ο γιος τους μοιάζει στον μπαμπά του, ενώ η κόρη είναι ολόιδια με εκείνη. Κάτι που είχε αποκαλύψει με χαρά και ο διάσημος ηθοποιός.

Η γνωστή για την προσφορά της δικηγόρος ανθρώπινων δικαιωμάτων, προετοιμάζεται για το δικαστήριο.

Παρακάτω μας δείχνει την περούκα που φοράει στο δικαστήριο. «Την παίρνεις όταν είσαι ένας νέος δικηγόρος που δεν λαμβάνεις χρήματα», λέει. «Βγαίνεις έξω φορώντας κάτι για το οποίο έχεις ξοδέψει 1.000 δολάρια για κάτι που σε κάνει να φανείς πραγματικά άσχημη – ειδικά αν είσαι μελαχρινή» εξηγεί.

 

«Είναι επαγγελματίας και είμαι ερασιτέχνης» λέει ο Τζορτζ, ο οποίος έχει προσφέρει ανθρωπιστικό έργο. «Βλέπω κάποιον που βρίσκεται στην απόλυτη κορυφή του παιχνιδιού να κάνει τη δουλειά του καλύτερα από οποιονδήποτε έχω δει ποτέ» προσθέτει ο περήφανος σύζυγος.

Στην επόμενη φωτογραφία η Αμάλ συζητά στον καναπέ της με τη Nάντια Μουράντ, τη Γεζίντι που έπεσε θύμα κακοποίησης του ISIS, για την οποία έκανε αίτημα στα Ηνωμένα Εθνη τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Ντρέπομαι που τα κράτη δεν κατορθώνουν να αποτρέψουν ή ακόμα και να τιμωρήσουν τη γενοκτονία επειδή διαπιστώνουν ότι τα δικά τους συμφέροντα παρεμποδίζουν το δρόμο».

Τέλος, στον αγαπημένο της εσωτερικό κήπο, που σχεδίασε η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS