CELEBRITIESSHOWBIZΜετωπική σύγκρουση Σίγμα - Alpha

Μετωπική σύγκρουση Σίγμα – Alpha

Γιατί το Σίγμα θέτει βέτο στον Άκη Πετρετζίκη και ποιος ο ρόλος του Alpha; Πώς τα δυο κανάλια βρέθηκαν ένα βήμα πριν τη μετωπική σύγκρουση;

Βγήκαν για τα καλά τα μαχαίρια μεταξύ του Σίγμα και του Alpha μετά την ανακοίνωση του τελευταίου ότι από τον ερχόμενο μήνα ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει ένα ξεχωριστό παιχνίδι μαγειρικής που θα ενθουσιάσει.

Ως γνωστόν ο δημοφιλής σεφ, έδωσε τα χέρια με το Σίγμα για την παρουσίαση μαζί με την Tonia Baxton της μαγειρικής εκπομπής «Μια Βαλίτσα Γεύσεις», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, που παρουσίαζε ο Αντρέας Καβάζης με τη Χριστίνα Δημητρίου.

Η εκπομπή μάλιστα είναι προγραμματισμένη να βγει στον αέρα μετά το Πάσχα, ημερομηνία που και ο Alphaέχει προγραμματίσει για την πρεμιέρα του μαγειρικούτηλεπαιχνίδιου. Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha, η διεύθυνση του Σίγμα έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι μέσα στους όρους του συμβολαίου που υπέγραψε ο Άκης Πετρετζίκης είναι και η απαγόρευση οποιασδήποτε αντίστοιχης εκπομπής σε κυπριακό κανάλι.

Έτσι λοιπόν τα σχέδια του Alpha Κύπρου να συμπεριλάβει στον προγραμματισμό του ένα έτοιμο προϊόν από τον Alpha Ελλάδος πέφτουν στον κενό. Παρόλα αυτά έγινε συνεννόηση η εκπομπή να προβληθεί στην Κύπρο μετά την ολοκλήρωση του κύκλου προβολής του προγράμματος «Μια Bαλίτσα Γεύσεις», ώστε να αποφευχθεί η μετωπική, τηλεοπτική σύγκρουση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS