CELEBRITIESSHOWBIZΜιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του...

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του πιο λαμπερού ζευγαριού

Πολλά γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για το αν χωρίζει τελικά ή όχι το πιο λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Το «Down Town», μέσα από το διασταυρωμένο του ρεπορτάζ, διαχωρίζει την αλήθεια από τους μύθους και τα ψέματα. Και ίσως, τελικά, η πραγματικότητα να είναι κάπου στη μέση.

Της Μαριέττας Μαρινάκη

Αν υπάρχει κάποιο ζευγάρι στην ελληνική showbiz που να έχει «χωρίσει» και να τα «ξαναβρήκε» περισσότερες από 10 φόρες μέσα στα τελευταία 6 χρόνια, είναι σίγουρα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Αυτή τη φορά, όμως, οι φήμες φαίνεται πως δεν ήταν απλά καπνός χωρίς φωτιά, αφού όλα συνέτειναν στην επιβεβαίωση ενός χωρισμού. Άλλωστε, τους τελευταίους μήνες τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν σε διάσταση, πλήθαιναν όλο και περισσότερο. Κι αυτή τη φορά, μάλλον, δεν ήταν μυθεύματα και φαντασίες των δημοσιογράφων «που δεν είχαν θέμα για να γεμίσουν τις σελίδες τους», όπως συχνά συμβαίνει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πέρασαν πολλά μέχρι να αποφασίσουν να δώσουν μία ακόμη παράταση στη σχέση τους, ώστε να εξομαλυνθεί η απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, τους τελευταίους μήνες. «Είναι γνωστό, τόσο στον (επαγγελματικό) κύκλο του Μιχάλη, όσο και σε εκείνον της Ζέτας, ότι κάποια στιγμή πέρασαν κρίση. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχαν διακόψει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις», λέει στο «Down Town» άνθρωπος που γνωρίζει και ζει αρκετά κοντά στο ζευγάρι συμπληρώνοντας: «Οι λόγοι της κρίσης μεταξύ τους, ήταν αρκετοί. Πιο πολύ είχαν να κάνουν με τον Μιχάλη και τις δυσκολίες που πέρασε τον τελευταίο χρόνο, σε ό,τι αφορά στην υπόθεση με την Εφορία. Όλο αυτό τον έριξε πολύ ψυχολογικά. Δεν έβγαινε, δεν μιλούσε σε δημοσιογράφους, απείχε από τον χώρο – αν και πάντα έδειχνε χαμογελαστός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλειστεί περισσότερο στον εαυτό του, να φαίνεται μελαγχολικός, αν και στο τέλος κατάφερε να αναδιπλωθεί».

xatzigiannisz

ΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

«Υπήρξε περίοδος στη σχέση μας που απομακρυνθήκαμε, αλλά όχι τόσο δύσκολη ώστε να εγκαταλείψουμε τη σχέση», δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός στο «Hello!», τον Δεκέμβριο του 2015 και συνέχισε: «Πάντως αυτή η περίοδος -που δεν θα πω ποια ήταν- δεν είχε σχέση χρονικά με εκείνες που τα δημοσιεύματα μάς ήθελαν χωρισμένους. Παλέψαμε και οι δυο – και το εννοώ!». «Μετά από 6,5 χρόνια σχέσης, λογικό και επόμενο είναι ένα ζευγάρι να περνάει κρίσεις, “σύννεφα” και σκαμπανεβάσματα. Κάποια πράγματα αλλάζουν και τίποτα δεν μένει ίδιο», υπερθεματίζει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον.

Η περσινή χρονιά, όμως, δεν ήταν καλή για τον τραγουδιστή και συνθέτη και για άλλους λόγους: Το σκάνδαλο με τη Ferrari που «ξέχασε», να δηλώσει στην Εφορία ο λογιστής του, σε συνδυασμό με την κατηγορία για φοροδιαφυγή, για το ποσό που μετέφερε στην Κύπρο, άνω των 5.000.000 ευρώ -αν και τελικά αθωώθηκε πανηγυρικά από το δικαστήριο- τον έβαλλαν πολύ ψυχολογικά. «Όταν σε συζητά το πανελλήνιο και όλοι έχουν πειστεί ότι μετέφερες λεφτά στην Κύπρο, για να γλιτώσεις τη φορολόγησή τους στην Ελλάδα, όταν γράφουν δημοσιεύματα ψευδή και σου πετούν λάσπη, είναι λογικό να μην μπορείς να απαντάς στον έναν και στον άλλο, να μην μπορείς να απολογηθείς. Ουσιαστικά ήθελαν να βάλουν στην ίδια μοίρα τον Μιχάλη με εκείνους που βγάζουν μαύρο χρήμα, αφορολόγητο και ευθύνονται για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας», λέει φίλος και συνεργάτης του τραγουδιστή και προσθέτει: «Όπως ξέρετε, ο Μιχάλης είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος. Δεν βγαίνει συχνά στα Μέσα, ούτε θέλησε να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό το θέμα σε συνέντευξή του, αν και τα περισσότερα media τον διεκδικούσαν. Αυτό, όμως, δεν είναι απόδειξη ενοχής, αλλά εσωστρέφειας. Το δικαστήριο που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, τον έκρινε αθώο και του έδωσαν πίσω το ποσό που έπρεπε υποτίθεται να καταβάλει για την ρύθμιση των δόσεων της Εφορίας, το οποίο ξεπερνά τις 800.000 ευρώ. Δικαιώθηκε πανηγυρικά ο Μιχάλης. Αλλά φυσικά και επηρεάστηκε πολύ ψυχολογικά», λέει η ίδια πηγή στο «Down Town».

zeta2

«Όλο αυτό το πέρασε μόνος του. Είχε βέβαια και τη Ζέτα δίπλα του, αλλά επέλεξε να κλειστεί στον εαυτό του και να το αντιμετωπίσει, χωρίς κόσμο γύρω του. Ίσως ήταν η δυσκολότερη περίοδος της ζωής του!», λέει φίλη του ζευγαριού.

mixaliszeta1

Όπως ήταν επόμενο, η κακή ψυχολογία του τραγουδιστή, σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά πλάνα της Ζέτας που ναυάγησαν (πέρσι θα παρουσίαζε show στο κανάλι Ε, κάτι που τελικά δεν συνέβη), δημιούργησε απόσταση στο ζευγάρι. Κάτι που παραδέχεται δημόσια και η Ζέτα Μακρυπούλια στο «Hello!»: «Πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του. Κι αν του συμβεί κάτι μπορεί να τον μαυρίσει παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται. Αγχώνεται. Αν αισθανθώ ότι θέλει χρόνο, τον αφήνω. Αν θέλει να το συζητήσουμε, συζητάμε. Μέχρι να το καταλάβω και να διαπιστώσω ότι το κάνω κι εγώ, είχα το άγχος να μάθω τι έχει. Τώρα, θεωρώ ότι κάποιες φορές ταλαιπωρεί τον εαυτό του».

ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Αναμφίβολα το καλοκαίρι που πέρασε δεν ήταν το ευκολότερο στα 6,5 χρόνια κοινής πορείας και συμβίωσης του ζευγαριού. Ο Μιχάλης πραγματοποιούσε για ακόμη μία φορά τις συναυλίες του πηγαίνοντας σε πολλά μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου -αν και μειωμένες σε σχέση με πέρσι, κάτι που συνδυάζεται και με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα- ενώ η Ζέτα ετοίμαζε τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Ο τραγουδιστής περνούσε τον περισσότερό του χρόνο στο σπίτι τους στην Αιξωνή, στη Γλυφάδα, γράφοντας κομμάτια για το νέο του album, με τη Λίνα Νικολακοπούλου. Ωστόσο, η κακή ψυχολογία του, σε συνδυασμό με τις οικονομικές περιπέτειες που πέρασε, ανέβαλλαν την κυκλοφορία του πολλές φορές. Εκείνος, όμως, συνέχισε να δουλεύει σιωπηλά και να βγαίνει όλο και πιο σπάνια έξω. Η Ζέτα προτίμησε το σπίτι τους στον Αμπελά της Πάρου. Εκεί πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, φίλη και συνάδελφό της, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο – τρία πρόσωπα που τους συνδέει μακρόχρονη φιλία. «Η Ζέτα ξεχάστηκε κάπως στις διακοπές. Ξέφυγε από τη ρουτίνα, την καθημερινότητα, τους καυγάδες και τις διαφωνίες. Ηρέμησε», λέει άνθρωπος που την έζησε όσο ήταν στο νησί. Ωστόσο, στα γενέθλια της ηθοποιού στις 31 Ιουλίου, ο σύντροφός της έδωσε το παρών του στο νησί των Κυκλάδων περνώντας μαζί με φίλους εκείνη την ξεχωριστή ημέρα, τρώγοντας όλοι μαζί στο σπίτι του ζευγαριού. «Η απομάκρυνση και η αυξημένη εσωστρέφεια, ήταν φυσικά επακόλουθα και, φυσικά, επηρέασαν τη σχέση και την ισορροπία του ζευγαριού. Αυτός ήταν και ο λόγος που προτίμησαν να περάσουν το καλοκαίρι τους σε απόσταση», λέει πηγή στο «Down Town».

zetamixalis2

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ

Μετά το ρήγμα που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν τελικά να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Όταν έληξε η δικαστική περιπέτεια του τραγουδιστή, οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά. «Ήταν μία μεγάλη ανακούφιση και δικαίωση για τον Μιχάλη», μας λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του και προσθέτει: «Αναπτερώθηκε το ηθικό του και αποκαταστάθηκε το όνομά του. Βγήκε αλώβητος από μία ιστορία που προσπάθησε να τον βλάψει οικονομικά, επαγγελματικά και ηθικά». Από την άλλη πλευρά, η Ζέτα είχε στρωμένο δρόμο στα επαγγελματικά της βήματα, αφού τα πλάνα της ευοδώθηκαν και σήμερα είναι πρωταγωνίστρια στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, “Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα”». «Και οι δύο ηρέμησαν, τους έφυγε το μεγάλο άγχος που είχαν, αλλά τελικά άντεξαν τις δυσκολίες», είπε φίλη του ζευγαριού.

zetamixalis3 zetaxatzigiannis

Αποφασισμένοι να έρθουν πιο κοντά, να κλείσουν τις ρωγμές του προηγούμενου χρόνου, έβαλαν σε πρώτη προτεραιότητα τη σχέση τους. Σήμερα και οι δύο ζουν πολύ ευτυχισμένοι στο σπίτι τους στη Γλυφάδα, με το αγαπημένο τους κατοικίδιο, τη μικρή Ζάννη. Χαρακτηριστικό είναι και το απόσπασμα από την καθημερινότητά τους που επέλεξε να αναρτήσει η ηθοποιός, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαθανατίζεται η ίδια στην αγκαλιά του τραγουδιστή, με τον σκύλο τους, δίνοντας έτσι τη δική της απάντηση στις εν λόγω φήμες περί χωρισμού, γράφοντας τη λεζάντα «family». Άλλωστε, πριν από ενάμιση μήνα, η ίδια εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον τραγουδιστή. «Αυτό το καλοκαίρι μασήσαμε την καραμέλα του χωρισμού. Νομίζω ότι έχει κάποιος μπροστά του ένα μπολ με καραμέλες, τις έχει ονοματίσει και λέει αυτό είναι χωρισμός Μακρυπούλια, έγκυος Μακρυπούλια, χωρίζει Αρναούτογλου…», είπε εμφανώς εκνευρισμένη, προσθέτοντας: «Δεν αναστατώνομαι πια. Πιο πολύ εκνευρίζομαι όταν διαβάζω δημοσιεύματα που υποτίθεται ότι εγώ έχω απαντήσει -είναι έξω έτσι ο τίτλος- και διαβάζεις μέσα ότι είναι από το κοντινό περιβάλλον. Φαίνεται σαν να το έχω πει εγώ. Θέλω να σου πω ότι δεν έχω χωρίσει ούτε 5 λεπτά. Ούτε 5 λεπτά!». Σήμερα, το δημοφιλές ζευγάρι είναι μαζί, πιο δυνατοί και οι δύο, πιο ήρεμοι και σίγουροι για την επιλογή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS