CELEBRITIESSHOWBIZΜόλις μάθαμε το φύλο του μωρού της Kate Middleton

Μόλις μάθαμε το φύλο του μωρού της Kate Middleton

Η 4η Σεπτεμβρίου είναι μέρα που θα γραφεί στα πρακτικά, αφού το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε μέσω του επίσημου account του Twitter, πως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά. Μπορεί από τότε που μπήκε το 2017 να ακούστηκε πολλές φορές η είδηση πως η Δούκισσα είναι έγκυος, όμως αυτή τη φορά ήταν πέρα για πέρα αληθινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Kate Middleton – H ανακοίνωση του παλατιού

Το μόνο θέμα βέβαια ήταν πως τότε δεν μας ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού, όμως το «In Touch» σε αποκλειστικές πληροφορίες αποκαλύπτει πως η Kate θα γίνει μανούλα σε ένα ακόμα κοριτσάκι. «Αυτό ήταν το όνειρο της Kate”, αναφέρει μία πηγή, «Πάντα ήθελε να κάνει δύο κορίτσια κι ένα αγόρι, όπως ακριβώς και η μητέρα της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλά για τη νέα εγκυμοσύνη της Κέιτ – Tα πρώτα συναισθήματα

Και αν τα δημοσιεύματα είναι αληθινά τότε η πριγκίπισσα Charlotte θα αποκτήσει μία αδερφούλα, ενώ ο πρίγκιπας George θα είναι πια ο μεγάλος αδερφός δύο δεσποινίδων.

Η πηγή αναφέρει επίσης πως ήταν πάντα στα σχέδια του ζευγαριού ένα τρίτο παιδάκι. Η Charlotte έχει ένα απίστευτο ταπεραμέντο και θέλανε μία ακόμη κόρη σαν κι εκείνη, plus ο πρίγκιπας William λατρεύει την ιδέα του να είναι εκείνος και ο γιος του η μειοψηφία στην οικογένεια και να έχουν γύρω τους 3 γυναίκες.

Ελπίζουμε οι πληροφορίες να βγουν αληθινές και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS