CELEBRITIESSHOWBIZΝέα κομψή εμφάνιση για τη Μέγκαν Μαρκλ - Συνδύασε το μαύρο με...

Νέα κομψή εμφάνιση για τη Μέγκαν Μαρκλ – Συνδύασε το μαύρο με το λευκό

Σε κάθε εμφάνισή της η Meghan Markle δείχνει κομψή τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Επίσης δεν περνά απαρατήρητη από τα Μέσα, τα οποία εστιάζουν κάθε φορά στα σύνολα που φοράει, αλλά και τα αξεσουάρ που επιλέγει σε κάθε δημόσια έξοδό της.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Αυστραλία, όπου πραγματοποιούν το επίσημο τουρ τους. Το Σάββατο παρευρέθηκαν στην έναρξη των Invictus Games στον περίβολο της Όπερας του Σίδνεϊ.

Ωστόσο, την Κυριακή το πρωί η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε ένα διάλειμμα και άφησε τον σύζυγό της να παρακολουθήσει μόνος του ένα αγώνισμα ποδηλασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι ίσως το πιο πριγκιπικό φόρεμα που έχει φορέσει μέχρι στιγμής η Μέγκαν Μαρκλ

«Έπειτα από ένα γεμάτο πρόγραμμα ο Δούκας και η Δούκισσα αποφάσισαν να περιορίσουν τις εμφανίσεις της δούκισσας τις επόμενες δύο ημέρες ενόψει της τελευταίας μιάμισης εβδομάδας της περιοδείας τους», ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσινγκτον.

Η Μέγκαν Μαρκλ που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί θα ελαφρύνει το πρόγραμμά της κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τον Νότιο Ειρηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μέγκαν Μαρκλ έβγαλε τις γόβες και φόρεσε flat για πρώτη φορά (εικόνες)

Ωστόσο, η Αμερικανίδα ηθοποιός έδωσε το παρών στο γεύμα το οποίο παρέθεσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον για τους διαγωνιζόμενους στους Invictus Games.

Φορώντας ένα μαύρο τζιν παντελόνι της εταιρίας Οutland και ένα μαύρο ζιβάγκο, η Μέγκαν Μαρκλ για ακόμα μια φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ.

 

The Duke and Duchess of Sussexhttps://www.instagram.com/p/BpMDg7Lg1az/?utm_source=ig_embed

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS