CELEBRITIESSHOWBIZNicole Kidman: Αποκάλυψε με ποιον διάσημο τραγουδιστή ήταν αρραβωνιασμένη και δεν το...

Nicole Kidman: Αποκάλυψε με ποιον διάσημο τραγουδιστή ήταν αρραβωνιασμένη και δεν το ήξερε κανείς

Οι stars του Hollywood κρατούν πολλά καλά φυλαγμένα μυστικά και αρκετές φορές μας ξαφνιάζουν με τις αποκαλύψεις τους, όπως αυτή που μόλις έκανε η Nicole Kidman.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον Keith Urban και στο παρελθόν είχε παντρευτεί με τον Tom Cruise, έκανε γνωστό ότι είχε αρραβωνιαστεί με πασίγνωστο μουσικό και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς!

Μιλώντας για την νέα σειρά που ετοιμάζει, το Big Little Lies, στην οποία πρωταγωνιστεί και η κόρη του Lenny Kravitz, Zoe, η Kidman έφερε στο φως το μυστικό της. «Ήξερα τη Zoe από παλιά γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη με τον πατέρα της. Είναι οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, στην digital έκδοση του Net-A-Porter.

Η 49χρονη ηθοποιός και ο 52χρονος τραγουδιστής ήταν γνωστό ότι έβγαιναν μετά τον χωρισμό της από τον Cruise, το 2003. Το 2007, η Kidman είχε δηλώσει, στο Vanity Fair, πως, πριν παντρευτεί με τον Urban είχε αρραβωνιαστεί  με κάποιον, αλλά δεν είχε αποκαλύψει το όνομά του, κάτι που έκανε 14 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS