CELEBRITIESSHOWBIZΝίκος Κουρής: «Έχω βρει την απόλυτη πριγκίπισσά μου»

Νίκος Κουρής: «Έχω βρει την απόλυτη πριγκίπισσά μου»

Ο Νίκος Κουρής, που αυτή τη σεζόν παρακολουθούμε στη νέα σειρά του Λώρη Λοϊζίδη, «Παραμύθι Αλλιώς», μίλησε στην εφημερίδα Real για το νέο του ρόλο αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ανάμεσα σε άλλα, ο ηθοποιός δηλώνει ότι στην πραγματική ζωή, έχει βρει την πριγκίπισσά του.

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

-Ο πρίγκιπας που παίζεις είναι μυστηριώδης…
«Ναι, υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από τον ρόλο που ερμηνεύω… Είναι ένας άγνωστος άντρας που δραπετεύει από μια κοντινή χώρα και καταλήγει στις ακτές του βασιλείου, όπου και συναντά τρεις απογόνους των ιπποτών του «καλού βασιλιά» που κρύβονται με σκοπό τη ρήξη του καθεστώτος αλλά και τη νεαρή πριγκίπισσα Αικατερίνη που ερωτεύεται με πάθος. Μυστήριο, έρωτας πάθος ίντριγκα, αλλά και πολύ γέλιο πρωταγωνιστούν στη μεσαιωνική κωμωδία του Alpha, που έχει αγκαλιαστεί ήδη με θέρμη από το κοινό…»

– Παίζει ρόλο, θεωρείς, στην επιτυχία της σειράς ότι έχουμε ανάγκη άπα ένα παραμύθι, Νίκο;
«Πρωταρχικό! Ολοι μας έχουμε ανάγκη να δραπετεύσουμε από όσα δύσκολα ζούμε με ένα παραμύθι, πόσο μάλλον όταν είναι τόσο καλοφτιαγμένο όπως του Λώρη Λοϊζίδη. Μου άρεσε αυτό που τονίζει εκείνος πως πρέπει να ξαναγίνουμε παιδιά, να τρέξουμε πάνω σε άλογα, να παλέψουμε με μάγους και ξωτικά, να ζήσουμε το παραμύθι μας… Πόσο δίκιο έχει! Το έχουμε απόλυτη ανάγκη και εδώ είναι που ταυτίζεται ο θεατής -γυρνά την πλάτη σε όσα ζει και μπαίνει στο δάσος-για να βρει τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα του.»

-Εσύ την έχεις βρει την πριγκίπισσα σου!
«Την έχω βρει, πράγματι! Εχω βρει την απόλυτη πριγκίπισσα μου και έχουμε αποκτήσει ένα ωραίο πριγκιπόπουλο»

-Είναι πάνω απ’ όλα οι δυο τους για εσένα;
«Πάνω απ’ όλα! Είναι η ευτυχία μου, η ζωή μου και αισθάνομαι τυχερός που τους έχω..»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS